Hei!

Selainversiosi on vanhentunut. Ole hyvä ja lataa uudempi versio selaimesta.

Buffalo Hot Wings

Buffalo Hot Wings

icon star
icon star
icon star
icon star
icon star
Arvostele!

Koukuttavaa poltetta Suomen Buffalosta eli Kariniemen kotiseudulta. Tulisessa buffalokastikkeessa uitetut kanansiivet ovat ehdottomasti parasta leffaevästä, mikäli minulta kysytään. Poltetta taittamaan suosittelen tekemään pehmeän täyteläistä sinihomejuustokastiketta eikä kurkku, - ja porkkanapölkytkään haitaksi ole.

40 min

2-4 annosta

  • Uuniin Uuniin

Valmistusaineet

2 pkt Kariniemen Kananpojan Liekkisiivet® 700 g

1 dl buffalo siipikastiketta, esim Frank´s
1 dl vähäsuolaista voita

Sinihomejuustodippi:

200 g ranskankermaa
100 g sinihomejuustoa hienoksi murustettuna
rouhittua mustapippuria

Lisäksi:

Kurkku, -ja porkkanapölkkyjä


Resepti

Kuumenna uuni 250 asteiseksi. Levittele siivet uuninpellille ja paista uunissa noin 30 minuuttia, kunnes kauniin värisiä ja pinnalta rapsakoita. Tee siipien paistuessa dippikastike.

Sekoita ranskankerma ja hienoksi murustettu sinihomejuusto huolellisesti ja mausta rouhitulla mustapippurilla.

Kuumenna siipikastike kattilassa ja vatkaa kylmä voi joukkoon, kunnes kastike on emulgoitunut sileäksi. Sekoita siipikastike paistettujen siipien joukkoon ja tarjoa vaikkapa kurkku, - ja porkkanapölkkyjen kera.

Vinkki:

Jos haluat siivet rapsakammiksi, paista ensin 20 minuuttia ja käännä ne ympäri. Jatka paistamista kunnes toinenkin puoli on kauniisti paistunut ja rapea.

  • Gluteeniton Gluteeniton
  • Laktoositon Laktoositon
Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti.
Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla.