Buffalo Hot Wings

Buffalo Hot Wings

icon star
icon star
icon star
icon empty star
icon empty star
Arvostele!

Koukuttavaa poltetta Suomen Buffalosta eli Kariniemen kotiseudulta. Tulisessa buffalokastikkeessa uitetut kanansiivet ovat ehdottomasti parasta näppievästä, mikäli minulta kysytään. Poltetta taittamaan suosittelen tekemään pehmeän täyteläistä sinihomejuustokastiketta, eivätkä kurkku- ja porkkanapölkytkään haitaksi ole.

40 min

2-4 annosta

  • Uuniin Uuniin

Valmistusaineet

1 pkt Kariniemen Kananpojan Paistetut siivet 750 g

1 dl buffalosiipikastiketta, esim. Frank's
1 dl vähäsuolaista voita

Sinihomejuustodippi:

200 g ranskankermaa
100 g sinihomejuustoa hienoksi murustettuna
rouhittua mustapippuria

Lisäksi:

Kurkku- ja porkkanapölkkyjä


Resepti

Kuumenna uuni 250-asteiseksi. Levittele siivet uunipellille ja paista uunissa noin 25 minuuttia, kunnes ne ovat kauniin värisiä ja pinnalta rapsakoita. Tee siipien paistuessa dippikastike.

Sekoita ranskankerma ja hienoksi murustettu sinihomejuusto huolellisesti ja mausta rouhitulla mustapippurilla.

Kuumenna siipikastike kattilassa ja vatkaa kylmä voi joukkoon, kunnes kastike on emulgoitunut sileäksi. Sekoita siipikastike paistettujen siipien joukkoon ja tarjoa vaikkapa kurkku- ja porkkanapölkkyjen kera.

Vinkki:

Jos haluat siivet rapsakammiksi, paista ensin 20 minuuttia ja käännä ne ympäri. Jatka paistamista, kunnes toinenkin puoli on kauniisti paistunut ja rapea.

  • Gluteeniton Gluteeniton
  • Laktoositon Laktoositon