Chapati-leivät kanatäytteellä

Chapati-leivät kanatäytteellä

Kokonaisaika: 45 min
Kypsennysaika: 25 min
Työaika: 20 min
  • Liedelle

    Liedelle

Valmistusohje

  • Valmista ensin leipä. Sekoita kaikki taikinan ainekset keskenään ja vaivaa yleiskoneella 5 minuuttia tai käsin 10 minuuttia. Leikkaa taikina neljään palaan ja pyöritä palat palloiksi. Anna taikinapallojen levätä kymmenisen minuuttia.
  • Kaulitse palat ohuiksi letuiksi jauhoja apuna käyttäen. Paksuus tulee olla suunnilleen tortillan luokkaa.
  • Kuumenna paistinpannu hyvin kuumaksi, voitele chapatin pinta oliiviöljyllä molemmin puolin. Paista pannulla noin 30 sekuntia. Kurkkaa leivän alle – paistopinnassa saa olla reilun ruskeita kohtia ennen kääntämistä.
  • Paista kääntämisen jälkeen vielä toiset 30 sekuntia ja toista sama muillekin leiville. Anna jäähtyä.
  • Keitä basmatiriisi suolatussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan. Paista fileepihvit kuumalla pannulla pienessä määrässä rypsiöljyä. Aseta leivät lautasille ja laita leipien päälle riisiä ja salaatinlehtiä.
  • Asettele fileepihvejä leiville ja valuta päälle jogurtttia ja mangochutneyta. Viimeistele chilirenkailla ja kääri rulliksi.

Kokeile reseptejä