Cheddarjuustolla kuorrutetut mausteiset kanawrapit
Broileriwrapit käyvät vaikkapa perjantai-iltaan herkutteluruoaksi, vieraille tai vain omalle perheelle. Juustokuorrutus valmistuu nopeasti uunissa. Valmista sillä aikaa lisukkeeksi meksikolainen avokadokastike ja salaatti.
3-4 annosta
-
Liedelle
Valmistusaineet
1 pkt Kariniemen Kananpojan Paistisuikale marinoitu 300 g
4 vehnätortillaa
1 sipuli
3 valkosipulinkynttä
2 rkl tomaattipyreetä
1 prk kidneypapuja
1 tl kuivattua chiliä
½ tl jauhettua korianteria
4 dl vettä
2 rkl rypsiöljyä
suolaa ja mustapippuria
2 dl raastettua cheddar-juustoa
Avokadokastike:
2 kypsää avokadoa
½ sitruunan mehu
1 prk kermaviiliä
muutama tippa tabascoa
suolaa ja valkopippuria
Resepti
Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulit. Kuullota ne öljyssä kanasuikaleiden kanssa. Lisää mukaan tomaattipyree, mausteet sekä vesi. Kun seos kiehuu lisää mukaan valutetut pavut. Hauduta 10 minuuttia ja mausta suolalla ja pippurilla. Laita muhennosta jokaisen tortillan keskelle ja kääri ne rullalle. Aseta rullat uunivuokaan ja ripottele cheddar-raaste päälle. Paista kääryleet uunissa 200 asteessa noin 10 minuuttia.
Valmista sillä aikaa avokadokastike. Halkaise avokadot ja poista niistä kivet. Lusikoi avokadojen sisusta syvään kulhoon ja purista päälle sitruunamehu. Mausta avokado tabascolla, suolalla ja pippurilla. Soseuta seos tehosekoittimella tai sauvasekoittimella kermaviilin kanssa sileäksi kastikkeeksi.
Tarjoile tortillat salaatin, tomaatin ja avokadokastikkeen kanssa.
-
Ei lisättyä natriumglutamaattia
-
Runsasproteiininen