Crispy wings & fingers

Crispy wings & fingers

icon star
icon star
icon star
icon star
icon star
Arvostele!

Extrarapeat kananpojan Liekkisiivet ja -fileet ovat leffamättöjen parhaimmistoa. Korppujauhoissa pyöritellyissä ja rapeaksi paistetuissa siivissä ja fileissä sekä kahdessa dipissä riittää herkullista syötävää koko perheelle.

35 min

4 annosta

  • Uuniin Uuniin
  • Liedelle Liedelle

Valmistusaineet

1 kpl Kariniemen Kananpojan Liekki sisäfileet 400 g

Kariniemen Kananpojan Liekkisiivet® 700 g
2-3 dl korppujauhoja
voita ja rypsiöljyä paistamiseen

Piparjuurimajoneesi:

1 dl majoneesia, esim. Hellmann's Real
1 rkl siiderietikkaa
2 tl sokeria
1 tl amerikkalaista sinappia
2 tl raastettua piparjuurta
rouhittua mustapippuria
suolaa

Buffalo-majoneesi:

1 dl majoneesia
3 rkl Buffalo-siipikastiketta, esim. Frank's
rouhittua mustapippuria

 


Resepti

Sekoita kaikki piparjuurimajoneesin ainekset kulhossa ja anna maustua jääkaapissa tunnin ajan. Sekoita majoneesi ja Buffalo-kastike keskenään ja laita kylmään.

Pyörittele Liekki sisäfileet ja Liekkisiivet huolellisesti korppujauhoissa. Asettele siivet uunipellille ja paista 250-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia. Tällä välin paista sisäfileet. Kuumenna voi ja rypsiöljy pannulla, kunnes voi vaahtoaa. Laita sisäfileet pannulle ja paista rapeaksi ja kauniin kullanruskeaksi noin 3 minuuttia per puoli.

Tarjoa rapeat Liekkisiivet ja Liekki sisäfileet dippien kera ja nauti.

  • Laktoositon Laktoositon
Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti.
Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla.