Crispy wings & fingers
Extrarapeat kananpojan Liekkisiivet ja -fileet ovat leffamättöjen parhaimmistoa. Korppujauhoissa pyöritellyissä ja rapeaksi paistetuissa siivissä ja fileissä sekä kahdessa dipissä riittää herkullista syötävää koko perheelle.
4 annosta
-
Uuniin
-
Liedelle
Valmistusaineet
1 kpl Kariniemen Kananpojan Liekkisiivet® 700 g
Kariniemen Kananpojan Liekkisiivet® 700 g
2-3 dl korppujauhoja
voita ja rypsiöljyä paistamiseen
Piparjuurimajoneesi:
1 dl majoneesia, esim. Hellmann's Real
1 rkl siiderietikkaa
2 tl sokeria
1 tl amerikkalaista sinappia
2 tl raastettua piparjuurta
rouhittua mustapippuria
suolaa
Buffalo-majoneesi:
1 dl majoneesia
3 rkl Buffalo-siipikastiketta, esim. Frank's
rouhittua mustapippuria
Resepti
Sekoita kaikki piparjuurimajoneesin ainekset kulhossa ja anna maustua jääkaapissa tunnin ajan. Sekoita majoneesi ja Buffalo-kastike keskenään ja laita kylmään.
Pyörittele Liekki sisäfileet ja Liekkisiivet huolellisesti korppujauhoissa. Asettele siivet uunipellille ja paista 250-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia. Tällä välin paista sisäfileet. Kuumenna voita ja rypsiöljyä pannulla, kunnes voi vaahtoaa. Laita sisäfileet pannulle ja paista rapeaksi ja kauniin kullanruskeaksi noin 3 minuuttia per puoli.
Tarjoa rapeat Liekkisiivet ja Liekki sisäfileet dippien kera ja nauti.
-
Laktoositon