![Kariniemen Kananpojan Liekkisiivet®](/globalassets/emmi/finland/tuotekuvat/tuotemerkit/kariniemen/2900-kariniemen-kananpojan-liekkisiivet-700-g_20230118135108.jpg?preset=HK.4col.3/2.Max)
![Crispy wings & fingers](/globalassets/emmi/finland/kariniemen/kariniemen-kotisivut/kariniemen.fi-reseptikuvat/_liekki_sisafile_fried_chicken_kariniemen_jakso1_200006_20240626060040.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Crispy wings & fingers
Kokonaisaika: 30 min
Kypsennysaika: 15 min
Työaika: 15 min
Valmistusohje
- Sekoita kaikki piparjuurimajoneesin ainekset kulhossa ja anna maustua jääkaapissa tunnin ajan. Sekoita majoneesi ja Buffalo-kastike keskenään ja laita kylmään.
- Pyörittele Liekki sisäfileet ja Liekkisiivet huolellisesti korppujauhoissa. Asettele siivet uunipellille ja paista 250-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia.
- Tällä välin paista sisäfileet. Kuumenna voita ja rypsiöljyä pannulla, kunnes voi vaahtoaa. Laita sisäfileet pannulle ja paista rapeaksi ja kauniin kullanruskeaksi noin 3 minuuttia per puoli.
- Tarjoa rapeat Liekkisiivet ja Liekki sisäfileet dippien kera ja nauti.