Galinhada

Galinhada

Kokonaisaika: 30 min
Kypsennysaika: 25 min
Työaika: 5 min
  • Liedelle

    Liedelle

Valmistusohje

  • Viipaloi makkarat ja paista ne kauniin värisiksi paistinpannulla pienessä määrässä rypsiöljyä. Siirrä makkarat sivuun ja lisää pannulle kanasuikaleet. Paista kauniin värisiksi ja siirrä sivuun.
  • Lisää pannulle hienonnettu pakastevihannekset, valkosipuli ja kurkuma. Kuullota.
  • Lisää sipulin joukkoon paistetut kanat, makkarat, tomaatti ja laakerinlehdet. Lisää joukkoon kanaliemi ja kiehauta.
  • Lisää huuhdeltu riisi kiehuvaan liemeen ja anna kypsyä hiljalleen kiehuen ja välillä sekoitellen, kunnes riisi on kypsää ja galinhada on paellamainen rakenteeltaan.
  • Lisää tarvittaessa välillä kanalientä, mikäli koostumuksesta uhkaa tulla liian tiukka. Viimeistele valmis galinhada tuoreilla yrteillä.

Kokeile reseptejä