Grillattua kanaa ja vihanneksia chili-sitrusvoin kera
Kariniemen Paistileikkeet ovat herkullista grillattavaa brasilialaisittain. Tarjoile broileri grillattujen kasvisten ja maukkaan chili-sitrusvoin kera.
3-4 annosta
-
Grilliin
Valmistusaineet
1 pkt Kariniemen Kananpojan Paistileike marinoitu 700 g
4 kpl maissia
2 kpl pientä kesäkurpitsaa
2 kpl pientä munakoisoa
1 nippu kevätsipulia
Tomaattirelish:
4 kpl kypsää tomaattia
1 kpl punasipuli
1 rkl punaviinietikkaa
1 tl sokeria
1 dl oliiviöljyä
kevätsipulin vartta
ruohosipulia
suolaa ja mustapippuria
Chili-sitrusvoi kasviksille:
100 g voita
1 kpl sitruuna
1 tl Tabascoa/chilikastiketta
1 rkl tomattipyrettä
3 kpl valkosipulinkynttä
Resepti
Grillaa Kananpojan Paistileikkeet pakkauksen ohjeen mukaan miedolla lämmöllä kypsiksi ja kullanruskeiksi. Paloittele kasvikset sopiviksi suupaloiksi ja grillaa ne kypsiksi. Maissi kypsyy pisimmän ajan, joten aloita siitä, ellet käytä esikypsennettyjä maisseja. Muut kypsyvät suunnilleen samassa ajassa keskenään. Aloita tomaattirelishin valmistus kuutioimalla tomaatti. Silppua sipulit ja yhdistä ne tomaatin kanssa. Sekoita kasvisten joukkoon punaviinietikka, sokeri ja oliiviöljy. Mausta suolalla ja pippurilla. Tarkista lopuksi maku.
Valmista chili-sitrusvoi kasviksille. Sulata voi huoneenlämpöiseksi. Murskaa valkosipulin kynnet. Raasta sitruunan kuori ja purista sen mehu. Sekoita voin joukkoon Tabasco, valkosipulimurska, tomaattipyre ja sitruunan mehu sekä kuoriraaste. Tarjoile valmis chili-sitrusvoi kuumien, grillattujen kasvisten kera.
-
Ei lisättyä natriumglutamaattia
-
Gluteeniton
-
Laktoositon
-
Runsasproteiininen