Grillattua kanaa ja vihanneksia chili-sitrusvoin kera

Grillattua kanaa ja vihanneksia chili-sitrusvoin kera

icon star
icon star
icon star
icon empty star
icon empty star
Arvostele!

Kariniemen Paistileikkeet ovat herkullista grillattavaa brasilialaisittain. Tarjoile broileri grillattujen kasvisten ja maukkaan chili-sitrusvoin kera.

30 min

3-4 annosta

  • Grilliin Grilliin

Valmistusaineet

1 pkt Kariniemen Kananpojan Paistileike marinoitu 700 g

4 kpl maissia
2 kpl pientä kesäkurpitsaa
2 kpl pientä munakoisoa
1 nippu kevätsipulia

Tomaattirelish:
4 kpl kypsää tomaattia
1 kpl punasipuli
1 rkl punaviinietikkaa
1 tl sokeria
1 dl oliiviöljyä
kevätsipulin vartta
ruohosipulia
suolaa ja mustapippuria

Chili-sitrusvoi kasviksille:
100 g voita
1 kpl sitruuna
1 tl Tabascoa/chilikastiketta
1 rkl tomattipyrettä
3 kpl valkosipulinkynttä


Resepti

Grillaa Kananpojan Paistileikkeet pakkauksen ohjeen mukaan miedolla lämmöllä kypsiksi ja kullanruskeiksi. Paloittele kasvikset sopiviksi suupaloiksi ja grillaa ne kypsiksi. Maissi kypsyy pisimmän ajan, joten aloita siitä, ellet käytä esikypsennettyjä maisseja. Muut kypsyvät suunnilleen samassa ajassa keskenään. Aloita tomaattirelishin valmistus kuutioimalla tomaatti. Silppua sipulit ja yhdistä ne tomaatin kanssa. Sekoita kasvisten joukkoon punaviinietikka, sokeri ja oliiviöljy. Mausta suolalla ja pippurilla. Tarkista lopuksi maku.

Valmista chili-sitrusvoi kasviksille. Sulata voi huoneenlämpöiseksi. Murskaa valkosipulin kynnet. Raasta sitruunan kuori ja purista sen mehu. Sekoita voin joukkoon Tabasco, valkosipulimurska, tomaattipyre ja sitruunan mehu sekä kuoriraaste. Tarjoile valmis chili-sitrusvoi kuumien, grillattujen kasvisten kera.

  • Ei lisättyä natriumglutamaattia Ei lisättyä natriumglutamaattia
  • Gluteeniton Gluteeniton
  • Laktoositon Laktoositon
  • Runsasproteiininen Runsasproteiininen