Hei!

Selainversiosi on vanhentunut. Ole hyvä ja lataa uudempi versio selaimesta.

Grillattua kananpojan paistileikettä karibialaisittain, bataattipyreetä ja karamellisoitua pähkinää

Grillattua kananpojan paistileikettä karibialaisittain, bataattipyreetä ja karamellisoitua pähkinää

icon star
icon star
icon star
icon star
icon star
Arvostele!

Sopivan tulisen Caribbean Hot -paistileikkeen poltteeseen täydellinen lisuke on silkkisen pehmeä bataattipyree. Jauhettu korianteri ja ripaus kardemummaa maustavat bataattipyreen trendikkäästi karibialaisittain.

60 min

4 annosta

  • Grilliin Grilliin

Valmistusaineet

1 pkt Kariniemen Kananpojan paistileike Caribbean Hot 700 g

1 iso bataatti (n. 600 g)
0,75 dl kuohukermaa
1 tl suolaa
2 tl jauhettua korianteria
ripaus hienoa kardemummaa

Pähkinä:
½ dl cashewpähkinöitä
½ dl maapähkinöitä
½ dl pistaaseja
½ dl tomusokeria

Lisäksi:

1,5 dl karibialaista mango-habanerokastiketta


Resepti

Paahda kokonainen bataatti kuorineen grillissä tai 160 asteisessa uunissa noin tunnin ajan, kunnes se on kypsä. Voit tarkistaa kypsyyden tökkäämällä veitsen bataattiin, mikäli bataatti tuntuu pehmeältä, se on valmis soseutettavaksi. Laita bataatin grillauksen puolessa välissä paistileikkeet grilliin ja grillaa noin puoli tuntia välillä käännellen. Kuori bataatti ja laita blenderiin kerman, suolan, korianterin ja kardemumman kanssa. Soseuta sileäksi pyreeksi.

Laita pähkinät tomusokerin kanssa paistinpannulle ja paahda keskilämmöllä koko ajan sekoitellen, kunnes pähkinät karamellisoituvat. Levitä pähkinät leivinpaperille ja jäähdytä.

Tarjoa grillatut paistileikkeet bataattipyreen, karibialaisen mango-habanerokastikkeen ja veitsellä rouhittujen karamellisoitujen pähkinöiden kera.

  • Gluteeniton Gluteeniton
  • Laktoositon Laktoositon
Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti.
Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla.