Grillattuja kananpojan koipipaloja ja couscousia grillatuilla kasviksilla
Onko parempaa kuin grillatut kanankoivet? On, nimittäin iso kasa grillattuja kanankoipia! Kananpojan Grillivalmiit Koipipalat tarvitsee vain laittaa suoraan vuoassaan kuumaan grillin ja välillä hieman käännellä, ja ta-daa, herkku on valmis. Kesäinen kasviscouscoussalaatti sopii koiville aisapariksi kuin jalkapallo Jari Litmaselle.
4 annosta
-
Grilliin
Valmistusaineet
1 pkt Kariniemen Kananpojan Grillivalmis koipipala pippurinen BBQ 600 g
Kasviscouscous:
2 suippopaprikaa
1 pieni kesäkurpitsa
150 g kirsikkatomaatteja
60 g tuoretta pinaattia
2 esikeitettyä maissintähkää
4 dl kypsää couscousia
1 sitruunan mehu
suolaa
rouhittua mustapippuria
Resepti
Kuumenna grilli kuumaksi. Asettele koivet tasaisesti alumiinirasiaansa.
Kypsennä koipia noin 180-asteisessa grillissä kannen alla noin 40 minuuttia, kunnes koivet ovat kauniin värisiä ja kypsiä. Kääntele koipia muutaman kerran kypsennyksen aikana.
Halkaise paprikat ja kesäkurpitsa pituussuunnassa kahtia. Pyöräytä paprikat, kesäkurpitsa ja maissit rypsiöljyssä. Grillaa kovalla lämmöllä kaunis grillipinta kasviksiin. Mausta suolalla. Leikkaa grillatut kasvikset haarukkapaloiksi. Sekoita couscous, pinaatinlehdet, kirsikkatomaatit ja grillatut kasvikset tarjoiluastiassa. Mausta laadukkaalla oliiviöljyllä, sitruunamehulla, suolalla ja rouhitulla mustapippurilla.
-
Laktoositon