Grillatut kana-parsarullat

Grillatut kana-parsarullat

icon star
icon star
icon star
icon star
icon empty star
Arvostele!

Nyt on kuuma pakkaus! Kananpojan fileen sisään pyöräytetyt parsat paketoidaan lopuksi vielä pekonilla ja glaseerataan grillissä vaahterasiirappi-glazella. Tämä on takuulla kovin juttu sitten Lordin euroviisuvoiton!

20 min

4 annosta

  • Grilliin Grilliin

Valmistusaineet

1 pkt Kariniemen Kananpojan rintafilee paahdettu valkosipuli-timjami 590 g

1 pkt HK Amerikan Pekoni®
6 vihreää parsaa

Vaahterasiirappi-glaze:

½ dl vaahterasiirappia
½ dl ketsuppia
1 tl savuaromia


Resepti

Sekoita vaahterasiirappi, ketsuppi ja savuaromi huolellisesti keskenään. Grillaa parsoihin nopeasti kaunis pinta kuumassa grillissä.

Leikkaa rintafileisiin terävällä veitsellä pitkä ja syvä viilto. Täytä viillot parsoilla. Kääri kana-parsarullat vielä pekoniin. Grillaa rullia kuumassa grillissä kymmenisen minuuttia välillä käännellen ja pintaan vaahterasiirappi-glazea penslaten.

Tarjoa kana-parsarullat esimerkiksi kesäisen salaatin kera.

  • Gluteeniton Gluteeniton
  • Laktoositon Laktoositon