Grillatut kana-parsarullat
Nyt on kuuma pakkaus! Kananpojan fileeperhosen sisään pyöräytetyt parsat paketoidaan lopuksi vielä pekonilla ja glaseerataan grillissä vaahterasiirappi-glazella. Tämä on takuulla kovin juttu sitten Lordin Euroviisu voiton.
4 annosta
-
Grilliin
Valmistusaineet
1 pkt Kariniemen Kananpojan Fileeperhonen miedosti suolattu 470 g
1 pkt HK Amerikan Pekoni®
6 vihreää parsaa
½ dl vaahterasiirappia
½ dl ketsuppia
1 tl savuaromia
Resepti
Sekoita vaahterasiirappi, ketsuppi ja savuaromi huolellisesti keskenään. Grillaa parsoihin nopeasti kaunis pinta kuumassa grillissä.
Rullaa kaksi parsaa per fileeperhosen sisään. Kääri kana-parsarullat vielä pekoniin. Grillaa rullia kuumassa grillissä kymmenisen minuuttia välillä käännellen ja pintaan vaahterasiirappi-glazea penslaten.
Tarjoa kana-parsarullat esimerkiksi kesäisen salaatin kera.
-
Gluteeniton
-
Laktoositon