Grillatut kananpojan koipipalat, guacamolea ja savupaprika-aiolia
Grillatut kananpojan koipipalat, raikas guacamole ja savupaprikamajoneesi. Tässäpä kolme hyvää syytä grillata vaikkapa heti tänään.
6-8 annosta
-
Grilliin
Valmistusaineet
1 pkt Kariniemen Kananpojan Koipipala marinoitu n. 1,5 kg
2 kpl syöntikypsiä avocadoja
2 valkosipulin kynttä
½ punainen chili
1 limen mehu
suolaa
rouhittua mustapippuria
Lisäksi:
1,5 dl Savupaprika-aiolia (linkki reseptiin sivupalkissa)
Resepti
Kuumenna grilli. Grillaa koipipaloja keskilämmöllä noin 40 minuuttia välillä käännellen, kunnes lihan on mehevän kypsää ja saat koipien pintaan kauniin grillivärin.
Kuori ja poista kivi avocadosta. Hienonna chili ja valkosipulin kynnet leikkuulaudalla. Hienonna avocado karkeaksi mössöksi. Sekoita chili, valkosipuli, avocado, limen mehu, suola ja pippuri kulhossa. Anna maustua jääkaapissa, kunnes koipipalat ovat kypsiä.
Tarjoa kananpojan koipipalat guacamolen ja savupaprika-aiolin kera.
-
Gluteeniton
-
Laktoositon