Grillatut Minuuttipihvit, kukkakaalia ja maapähkinäkastiketta

Grillatut Minuuttipihvit, kukkakaalia ja maapähkinäkastiketta

icon star
icon star
icon star
icon star
icon empty star
Arvostele!

Minuuttipihvien lisukkeeksi valmistettavat grillattu kukkakaali ja maapähkinäkastike ovat hieman yllättävä, mutta äärimmäisen herkullinen yhdistelmä. Mikäli grilli uhkaa tulla liian täyteen, voi kukkakaalin paahtaa myös uunissa, jolloin grilliin jää enemmän tilaa.

30 min

4 annosta

  • Grilliin Grilliin

Valmistusaineet

1 pkt Kariniemen Kananpojan Minuuttipihvi hedelmäinen BBQ n.1,2 kg

1 kukkakaali
suolaa
rouhittua mustapippuria
rypsiöljyä

Maapähkinäkastike

1 dl suolapähkinöitä
2 dl rypsiöljyä
2 rkl omenaviinietikkaa
1 rkl hunajaa
1,5 rkl soijakastiketta
2 rkl kookoskermaa


Resepti

Yhdistä maapähkinäkastikkeen ainekset blenderissä ja surauta sileäksi kastikkeeksi.

Leikkaa kukkakaali nupuiksi. Pyöräytä nuput rypsiöljyssä ja mausta suolalla sekä rouhitulla mustapippurilla. Grillaa tai paahda kukkakaalinuppuja 250-asteisessa uunissa noin 8 minuuttia tai kunnes ne ovat kauniisti paahtuneet ja napakan kypsiä.

Grillaa tai paista Minuuttipihvejä noin 3-4 minuuttia per puoli kunnes kananpoika on kypsää ja kauniisti paistunut.

Tarjoa Minuuttipihvit paahdetun kukkakaalin ja maapähkinäkastikkeen kera.

  • Gluteeniton Gluteeniton
  • Laktoositon Laktoositon