Grillatut Minuuttipihvit, kukkakaalia ja maapähkinäkastiketta
Minuuttipihvien lisukkeeksi valmistettavat grillattu kukkakaali ja maapähkinäkastike ovat hieman yllättävä, mutta äärimmäisen herkullinen yhdistelmä. Mikäli grilli uhkaa tulla liian täyteen, voi kukkakaalin paahtaa myös uunissa, jolloin grilliin jää enemmän tilaa.
4 annosta
-
Grilliin
Valmistusaineet
1 pkt Kariniemen Kananpojan Minuuttipihvi hedelmäinen BBQ n.1,2 kg
1 kukkakaali
suolaa
rouhittua mustapippuria
rypsiöljyä
Maapähkinäkastike
1 dl suolapähkinöitä
2 dl rypsiöljyä
2 rkl omenaviinietikkaa
1 rkl hunajaa
1,5 rkl soijakastiketta
2 rkl kookoskermaa
Resepti
Yhdistä maapähkinäkastikkeen ainekset blenderissä ja surauta sileäksi kastikkeeksi.
Leikkaa kukkakaali nupuiksi. Pyöräytä nuput rypsiöljyssä ja mausta suolalla sekä rouhitulla mustapippurilla. Grillaa tai paahda kukkakaalinuppuja 250-asteisessa uunissa noin 8 minuuttia tai kunnes ne ovat kauniisti paahtuneet ja napakan kypsiä.
Grillaa tai paista Minuuttipihvejä noin 3-4 minuuttia per puoli kunnes kananpoika on kypsää ja kauniisti paistunut.
Tarjoa Minuuttipihvit paahdetun kukkakaalin ja maapähkinäkastikkeen kera.
-
Gluteeniton
-
Laktoositon