Helpot hot dogit kanavartaista
Tämän jälkeen et enää koskaan syö hodareitasi nakeilla! Grillatut kananpojan sisäfileet sämpylän välissä ovat täydellinen kesälounas.
5 annosta
-
Liedelle
-
Grilliin
Valmistusaineet
1 pkt Kariniemen Kananpojan Sisäfileepihvi valkosipuli 500 g
5 kpl hodarisämpylää
100 g valkokaalia
100 g punakaalia
1 porkkana
kevätsipulin varsi
kourallinen lehtipersiljaa
3 rkl majoneesia
1 tkl Dijon sinappia
1rkl valkoviinietikkaa
1rkl juoksevaa hunajaa
½ tl suolaa
mustapippuria myllystä
Resepti
Valmista ensin coleslaw salaatti. Sekoita kulhossa keskenään majoneesi, sinappi, etikka, hunaja, suola ja pippuri. Lisää sekaan oheksi suikaloidut kaalit , raastettu porkkana, ja puolet lehtipersiljasta.
Kypsennä sisäfileet uunissa tai grillissä kypsiksi.
Kokoa hodarit laittamalla ensin coleslaw-salaattia sämpylän sisään. Lisää kypsä kanapojan sisäfilee sekä hieman salaattia. Viimeistele hodarit lehtipersiljalla ja kevätsipulilla. Nauti heti!
-
Ei lisättyä natriumglutamaattia
-
Runsasproteiininen