Helpot hot dogit kanavartaista

Helpot hot dogit kanavartaista

icon empty star
icon empty star
icon empty star
icon empty star
icon empty star
Arvostele!

Tämän jälkeen et enää koskaan syö hodareitasi nakeilla! Grillatut kananpojan sisäfileet sämpylän välissä ovat täydellinen kesälounas.

20 min

5 annosta

  • Liedelle Liedelle
  • Grilliin Grilliin

Valmistusaineet

1 pkt Kariniemen Kananpojan Sisäfileepihvi valkosipuli 500 g

5 kpl hodarisämpylää
100 g valkokaalia
100 g punakaalia
1 porkkana
kevätsipulin varsi
kourallinen lehtipersiljaa
3 rkl majoneesia
1 tkl Dijon sinappia
1rkl valkoviinietikkaa
1rkl juoksevaa hunajaa
½ tl suolaa
mustapippuria myllystä


Resepti

Valmista ensin coleslaw salaatti. Sekoita kulhossa keskenään majoneesi, sinappi, etikka, hunaja, suola ja pippuri. Lisää sekaan oheksi suikaloidut kaalit , raastettu porkkana, ja puolet lehtipersiljasta.

Kypsennä sisäfileet uunissa tai grillissä kypsiksi.

Kokoa hodarit laittamalla ensin coleslaw-salaattia sämpylän sisään. Lisää kypsä kanapojan sisäfilee sekä hieman salaattia. Viimeistele hodarit lehtipersiljalla ja kevätsipulilla. Nauti heti!

  • Ei lisättyä natriumglutamaattia Ei lisättyä natriumglutamaattia
  • Runsasproteiininen Runsasproteiininen