Helpot kesäiset kanapihvit ja parsa-kirsikkatomaattisalaattia
Loihdi täydellinen kesäpäivän lounas Kananpojan Minuuttipihveistä. Salaattilisukkeen kanssa broilerista syntyy kevyt, hiilariton ateria.
3-4 annosta
-
Grilliin
Valmistusaineet
1 pkt Kariniemen Kananpojan Minuuttipihvi® maustamaton 690 g
1 dl hyvää oliiviöljyä
3 valkosipulinkynttä
1 luomusitruuna (pestynä)
pieni pala inkivääriä
1 tl ruokosokeria (tai fariinisokeria)
muutama oksa tuoretta rosmariinia
½ tl merisuolaa
Parsa-kirsikkatomaattisalaatti:
nippu vihreää parsaa
öljyä
2 rasiaa kirsikkatomaatteja
kourallinen lehtipersiljaa
suolaa ja mustapippuria myllystä
ripaus sokeria
Resepti
Sekoita öljyn joukkoon murskatut valkosipulinkynnet, raastettu sitruunankuori, puristettu sitruunanmehu, raastettu inkivääri, sokeri ja suola. Nosta Minuuttipihvi® laakeaan astiaan ja hiero kunnolla käsin marinadi lihan pintaan. Jätä pihvit sivuun maustumaan ja valmista sillä aikaa salaatti.
Pese ja kuori parsat. Leikkaa jokainen parsa kolmeen osaan. Paista parsoja pannulla öljyssä noin 5-8 minuuttia, kunnes ne ovat hieman kypsyneet ja saaneet väriä. Pese tomaatit ja lisää ne pannulle. Voit puolittaa osan tomaateista ja jättää toisen osan kokonaisiksi. Sekoittele aineksia, lisää silputtu lehtipersilja ja mausteet ja anna niiden paistua muutama minuutti.
Grillaa marinoidut pihvit pari minuuttia molemmin puolin ja tarjoile ne suoraan ritilältä parsa-kirsikkatomaattisalaatin kanssa.
Lisää kesäisiä reseptejä löydät osoitteesta kariniemen.fi/grillaus.
-
Ei lisättyä natriumglutamaattia
-
Gluteeniton
-
Laktoositon
-
Runsasproteiininen