Helpot kesäiset kanapihvit ja parsa-kirsikkatomaattisalaattia

Helpot kesäiset kanapihvit ja parsa-kirsikkatomaattisalaattia

icon star
icon star
icon star
icon star
icon star
Arvostele!

Loihdi täydellinen kesäpäivän lounas Kananpojan Minuuttipihveistä. Salaattilisukkeen kanssa broilerista syntyy kevyt, hiilariton ateria.

30 min

3-4 annosta

  • Grilliin Grilliin

Valmistusaineet

1 pkt Kariniemen Kananpojan Minuuttipihvi® maustamaton 690 g

1 dl hyvää oliiviöljyä
3 valkosipulinkynttä
1 luomusitruuna (pestynä)
pieni pala inkivääriä
1 tl ruokosokeria (tai fariinisokeria)
muutama oksa tuoretta rosmariinia
½ tl merisuolaa

Parsa-kirsikkatomaattisalaatti:
nippu vihreää parsaa
öljyä
2 rasiaa kirsikkatomaatteja
kourallinen lehtipersiljaa
suolaa ja mustapippuria myllystä
ripaus sokeria


Resepti

Sekoita öljyn joukkoon murskatut valkosipulinkynnet, raastettu sitruunankuori, puristettu sitruunanmehu, raastettu inkivääri, sokeri ja suola. Nosta Minuuttipihvi® laakeaan astiaan ja hiero kunnolla käsin marinadi lihan pintaan. Jätä pihvit sivuun maustumaan ja valmista sillä aikaa salaatti.

Pese ja kuori parsat. Leikkaa jokainen parsa kolmeen osaan. Paista parsoja pannulla öljyssä noin 5-8 minuuttia, kunnes ne ovat hieman kypsyneet ja saaneet väriä. Pese tomaatit ja lisää ne pannulle. Voit puolittaa osan tomaateista ja jättää toisen osan kokonaisiksi. Sekoittele aineksia, lisää silputtu lehtipersilja ja mausteet ja anna niiden paistua muutama minuutti.

Grillaa marinoidut pihvit pari minuuttia molemmin puolin ja tarjoile ne suoraan ritilältä parsa-kirsikkatomaattisalaatin kanssa.

Lisää kesäisiä reseptejä löydät osoitteesta kariniemen.fi/grillaus.

  • Ei lisättyä natriumglutamaattia Ei lisättyä natriumglutamaattia
  • Gluteeniton Gluteeniton
  • Laktoositon Laktoositon
  • Runsasproteiininen Runsasproteiininen