Helppo kanawrap Kariniemen tyyliin

Helppo kanawrap Kariniemen tyyliin

icon empty star
icon empty star
icon empty star
icon empty star
icon empty star
Arvostele!

On helppoja ja vaikeita tapoja tehdä kanawrap. Tässä olisi todella helppo. Kariniemen pannuvalmiissa fileesuikaleissa kasvikset tulevat mukana, mikä helpottaa hommaa huomattavasti. Guacamole valmistuu myös käden käänteessä, joten helppous on taattu!

25 min

4 annosta

  • Liedelle Liedelle

Valmistusaineet

1 pkt Kariniemen Kananpojan Pannuvalmiit suikaleet fileestä, Spicy Brazil 400 g

4 tortillalettua

Guacamole:

2 syöntikypsää avokadoa
2 valkosipulinkynttä
½ punainen chili
1 limen mehu
suolaa
rouhittua mustapippuria


Resepti

Kuori ja poista kivi avokadosta. Hienonna chili ja valkosipulinkynnet leikkuulaudalla. Hienonna avokado karkeaksi tahnaksi. Sekoita chili, valkosipuli, avokado, limen mehu, suola ja pippuri kulhossa.

Paista pannuvalmiita suikaleita noin 8 minuuttia kuumalla pannulla pienessä määrässä rypsiöljyä, kunnes ne ovat kauniin värisiä ja kypsiä.

Levitä tortillaletut työlaudalle. Levitä guacamolea letun toiselle puoliskolle ja siihen päälle kana ja kasvikset. Kääri lettu wrapiksi valitsemallasi tyylillä ja nauti esimerkiksi meksikolaisen oluen kera. ¡Ay, caramba!

  • Laktoositon Laktoositon