Helppo kanawrap Kariniemen tyyliin
On helppoja ja vaikeita tapoja tehdä kanawrap. Tässä olisi todella helppo. Kariniemen pannuvalmiissa fileesuikaleissa kasvikset tulevat mukana, mikä helpottaa hommaa huomattavasti. Guacamole valmistuu myös käden käänteessä, joten helppous on taattu!
4 annosta
-
Liedelle
Valmistusaineet
1 pkt Kariniemen Kananpojan Pannuvalmiit suikaleet fileestä, Spicy Brazil 400 g
4 tortillalettua
Guacamole:
2 syöntikypsää avokadoa
2 valkosipulinkynttä
½ punainen chili
1 limen mehu
suolaa
rouhittua mustapippuria
Resepti
Kuori ja poista kivi avokadosta. Hienonna chili ja valkosipulinkynnet leikkuulaudalla. Hienonna avokado karkeaksi tahnaksi. Sekoita chili, valkosipuli, avokado, limen mehu, suola ja pippuri kulhossa.
Paista pannuvalmiita suikaleita noin 8 minuuttia kuumalla pannulla pienessä määrässä rypsiöljyä, kunnes ne ovat kauniin värisiä ja kypsiä.
Levitä tortillaletut työlaudalle. Levitä guacamolea letun toiselle puoliskolle ja siihen päälle kana ja kasvikset. Kääri lettu wrapiksi valitsemallasi tyylillä ja nauti esimerkiksi meksikolaisen oluen kera. ¡Ay, caramba!
-
Laktoositon