Intialainen kanavuoka

Intialainen kanavuoka

icon star
icon star
icon star
icon star
icon empty star
Arvostele!

Hauduta broileri mausteiden kanssa foliovuoassa, niin se pysyy varmasti mehevänä grillissäkin. Kun lisäät mukaan vielä kasvikset ja riisin, niin makoisa kesäateria on valmis! Katso myös #kananiksi: Näin kana pysyy mehevänä grillissä

60 min

2 annosta

  • Grilliin Grilliin

Valmistusaineet

1 pkt Kariniemen Kananpojan Paistileike 600 g

4 dl kookosmaitoa tai -kermaa
2 rkl currytahnaa
500 g wok-vihanneksia (pakaste)

n. 2 l vetoinen kannellinen foliovuoka


Resepti

Kuivaa paistileikkeet talouspaperilla ja grillaa ne nopeasti kuumassa grillissä.

Sekoita kookosmaito ja currytahna foliovuoassa ja kuumenna seos kiehuvaksi grillin päällä.

Siirrä grillatut paistileikkeet foliovuokaan ja peitä kannella. Anna paistileikkeiden hautua grillissä miedolla lämmöllä n. 30 minuuttia. Poista vuoan kansi ja siirrä paistileikkeet vuoan toiseen reunaan. Lisää vuokaan jäiset wok-vihannekset ja pyörittele niitä hetki kastikkeessa. Jatka kuumentamista välillä sekoittaen noin 10 minuuttia, kunnes kasvikset ovat kuumia.

Tarjoile seuraksi esimerkiksi keitettyä jasmiiniriisiä.

  • Ei lisättyä natriumglutamaattia Ei lisättyä natriumglutamaattia
  • Gluteeniton Gluteeniton