Intialainen kookoskana

Intialainen kookoskana

icon star
icon star
icon star
icon empty star
icon empty star
Arvostele!

Tämä intialaishenkinen broileriruoka on tyylikäs tarjottava, jota voit tarjota myös illanistujaisissa. Kookosmaito antaa aterialle täyteläisen ja upean itämaisen maun.

20 min

2 annosta

  • Liedelle Liedelle

Valmistusaineet

1 pkt Kariniemen Kananpojan Fileesuikale maustamaton 250 g

2 rkl rypsiöljyä tai kirkastettua voita
2 sipulia
2 tl punaista currytahnaa
2-3 valkosipulinkynttä
2 rkl tomaattipyreetä
2 tomaattia
2 dl kookoskermaa
tuoretta minttua


Resepti

Kuumenna öljy pannulla ja paista Kananpojan pintamaustetut fileesuikaleet kauttaaltaan. Kuori ja hienonna sipulit. Lisää ne pannulle ja kääntele hetki. Lisää joukkoon punainen currytahna, hienonnetut valkosipulinkynnet, tomaattipyree ja lohkotut tomaatit. Kääntele hetki. Lisää kookoskerma ja anna kiehua hiljalleen 5-10 minuuttia.

Tarkista maku.

Koristele annos tuoreella mintulla ja tarjoa seuraksi tuoksuvaa basmatiriisiä.

  • Ei lisättyä natriumglutamaattia Ei lisättyä natriumglutamaattia
  • Gluteeniton Gluteeniton
  • Kevytsuolainen Kevytsuolainen
  • Runsasproteiininen Runsasproteiininen
  • Vähärasvainen Vähärasvainen