Italialainen kanapatonki

Italialainen kanapatonki

Kokonaisaika: 15 min
Kypsennysaika: 10 min
Työaika: 5 min
  • Liedelle

    Liedelle

Valmistusohje

  • Ota Kananpojan Fileesuikaleet huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen kypsennystä.
  • Kuumenna öljy pannulla, paista Kananpojan Fileesuikaleet kypsäksi ja jäähdytä.
  • Sekoita tahnan ainekset keskenään ja tarkista maku.
  • Halkaise patongit pituussuunnassa ja puolita sen jälkeen vielä kahteen yhtä suureen osaan. Levitä tahna alemmalle leivälle.
  • Laita leivän täytteeksi Kananpojan fileesuikaleita, friseesalaattia, rucolaa, mozzarellapalloja, cashew-pähkinöitä, kurkkua, minttua ja miniluumutomaatteja.
  • Sekoita kastikkeen ainekset ja tarkista maku. Valuta kastiketta leivän sisään. Kääri patonki leivinpaperiin ja nauti!

Kokeile reseptejä