Italialainen kanapatonki
Isot Kananpojan Fileesuikaleet ovat herkullisia patongin täytteenä. Broilerilla täytetty patonki sopii evääksi, illanistujaisiin tai ruokaisaksi iltapalaksi.
1-2 annosta
-
Liedelle
Valmistusaineet
1 pkt Kariniemen Kananpojan Fileesuikale hunaja 450 g
2 rkl öljyä
1 täysjyväpatonki
muutama lehti friseesalaattia
muutama kourallinen rucolaa
125 g mozzarellapalloja
n. 20 cashew-pähkinää
pala kurkkua paloiteltuna
minttua hienonnettuna
6 miniluumutomaattia puolitettuina
Tahna:
200 g maustamatonta tuorejuustoa
½ punainen chilipaprika hienonnettuna
1 valkosipulinkynsi hienonnettuna
½ ruukkua minttua tai basilikaa hienonnettuna
limepippuria myllystä
Limekastike:
2 rkl oliiviöljyä
1 limen puristettu mehu
limepippuria myllystä
1 valkosipulinkynsi hienonnettuna
1 tl hunajaa
Resepti
Ota Kananpojan Fileesuikaleet huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen kypsennystä. Kuumenna öljy pannulla, paista Kananpojan Fileesuikaleet kypsäksi ja jäähdytä.
Sekoita tahnan ainekset keskenään ja tarkista maku. Halkaise patonki pituussuunnassa ja puolita sen jälkeen vielä kahteen yhtä suureen osaan. Levitä tahna alemmalle leivälle. Laita leivän täytteeksi Kananpojan fileesuikaleita, friseesalaattia, rucolaa, mozzarellapalloja, cashew-pähkinöitä, kurkkua, minttua ja miniluumutomaatteja.
Sekoita kastikkeen ainekset ja tarkista maku. Valuta kastiketta leivän sisään. Kääri patonki leivinpaperiin ja nauti!
Lisää kesäisiä reseptejä löydät osoitteesta kariniemen.fi/grillaus.
-
Ei lisättyä natriumglutamaattia
-
Runsasproteiininen