Itse tehdyt kanatortillat

Itse tehdyt kanatortillat

icon star
icon star
icon star
icon star
icon empty star
Arvostele!

Laita mausteiset broileritortillat koti-iltoihin, ihan itse alusta loppuun! Joskus on ihana viettää aikaa kotona ja nauttia kokkauksesta. Tortillojen leipominen on oikeastaan aika helppoa. Täytekin valmistuu nopeasti, kun käyttää limellä ja korianterilla maustettuja kananpojan fileesuikaleita.

Tämä Coco Sweet Dreams -blogin resepti syntyi yhteistyöstä Maku-lehden kanssa.

30 min

4-6 annosta

  • Liedelle Liedelle

Valmistusaineet

1 pkt Kariniemen Kananpojan Fileesuikale hunaja 300 g


Taikina:
2 kuppia luomuvehnäjauhoja
1 tl suolaa
3/4 kupillista vettä
3 rkl oliiviäljyä

Täyte:
1 pallo Mozzarellaa
kourallinen tuoretta korianteria
1 avokado
1 punainen paprika
lime-lohkoja koristeluun
tilkka oliiviöljyä
päälle ripaus mustapippuria ja sormisuolaa


Resepti

Taikina:

  1. Sekoita aineksekset ja anna taikinan seistä jääkaapissa 10 minuuttia.

  2. Jaa taikina kahdeksaan osaan ja kauli jokainen pyöreäksi. Voit muotoilla tortillat täysin pyöreiksi vaikka leipälautasen avulla. 

  3. Paahda tortillat minuutin molemmin puolin kuumalla pannulla - varo polttamista. Jos taikina kohoaa kovin pannulla, iske sitä haarukalla.

Täyte:

  1. Ruskista suikaleet pannulla.

  2. Kaada ne kulhoon, johon lisäät pilkotun mozzarellan, avokadon, paprikan ja tuoreen korianterin. 

  3. Asettele täyte tortillan päälle ja mausta mustapippurilla, sormisuolalla ja oliiviöljyllä.
  • Ei lisättyä natriumglutamaattia Ei lisättyä natriumglutamaattia