Juustoinen kanasalaatti

Juustoinen kanasalaatti

icon star
icon star
icon star
icon empty star
icon empty star
Arvostele!

Kariniemen Kananpojan pintamaustetut fileesuikaleet sopivat erityisen hyvin salaatteihin. Voi kokeilla kesäisessä broilerisalaatissa mansikoiden tilalla myös viinirypäleitä tai muita mieleisiäsi hedelmiä.

20 min

3-4 annosta

  • Liedelle Liedelle

Valmistusaineet

1 pkt Kariniemen Kananpojan Fileesuikale hunaja 300 g

tilkka rypsiöljyä
1 ruukku romainesalaattia
1 ruukku herneenversoja
1 pieni punasipuli
150 g fetaa tai salaattijuustoa
n. ½ dl auringonkukansiemeniä
150-200 g tuoreita mansikoita


Resepti

Kuumenna öljy paistinpannussa ja paista fileesuikaleet kypsiksi. Anna jäähtyä. Revi romainesalaatti ja asettele se salaattivadille yhdessä herneenversojen kanssa. Viipaloi punasipuli ohuelti ja lisää se salaattiainesten joukkoon. Leikkaa fetajuusto kuutioiksi ja lisää kuutiot salaattivadille broileripalojen kanssa. Ripottele salaatin pinnalle auringonkukansiemeniä. Lopuksi koristele kokonaisuus tuoreilla mansikoilla. Tarjoa salaatin ohessa balsamiviinietikkaa ja oliiviöljyä.

Lisää kesäisiä reseptejä löydät osoitteesta kariniemen.fi/grillaus.

  • Ei lisättyä natriumglutamaattia Ei lisättyä natriumglutamaattia
  • Gluteeniton Gluteeniton
  • Runsasproteiininen Runsasproteiininen
  • Vähärasvainen Vähärasvainen