Juustoinen kanasalaatti
Kariniemen Kananpojan pintamaustetut fileesuikaleet sopivat erityisen hyvin salaatteihin. Voi kokeilla kesäisessä broilerisalaatissa mansikoiden tilalla myös viinirypäleitä tai muita mieleisiäsi hedelmiä.
3-4 annosta
-
Liedelle
Valmistusaineet
1 pkt Kariniemen Kananpojan Fileesuikale hunaja 300 g
tilkka rypsiöljyä
1 ruukku romainesalaattia
1 ruukku herneenversoja
1 pieni punasipuli
150 g fetaa tai salaattijuustoa
n. ½ dl auringonkukansiemeniä
150-200 g tuoreita mansikoita
Resepti
Kuumenna öljy paistinpannussa ja paista fileesuikaleet kypsiksi. Anna jäähtyä. Revi romainesalaatti ja asettele se salaattivadille yhdessä herneenversojen kanssa. Viipaloi punasipuli ohuelti ja lisää se salaattiainesten joukkoon. Leikkaa fetajuusto kuutioiksi ja lisää kuutiot salaattivadille broileripalojen kanssa. Ripottele salaatin pinnalle auringonkukansiemeniä. Lopuksi koristele kokonaisuus tuoreilla mansikoilla. Tarjoa salaatin ohessa balsamiviinietikkaa ja oliiviöljyä.
Lisää kesäisiä reseptejä löydät osoitteesta kariniemen.fi/grillaus.
-
Ei lisättyä natriumglutamaattia
-
Gluteeniton
-
Runsasproteiininen
-
Vähärasvainen