Juustotäytteinen kanamureke
Broilerimurekkeen sisälle on piilotettu herkullinen juusto-pinaattitäyte. Täyte tekee murekkeesta mehevän ja maukkaan.
4 annosta
-
Uuniin
Valmistusaineet
1 pkt Kariniemen Kananpojan jauheliha 400 g
1 sipuli pieninä kuutioina
1-2 valkosipulinkynttä hienonnettuna
tilkka rypsiöljyä
150 g crème fraichea
1 dl korppujauhoja
1 kananmuna
3 rkl soijakastiketta
1 tl suolaa
1 tl paprikajauhetta
mustapippuria myllystä
Täyte:
150 g kiinteää sulatejuustoa
100 g babypinaattia
Resepti
Sekoita keskenään crème fraiche ja korppujauhot, anna turvota muutama minuutti. Freesaa sipulikuutioita pannulla öljytilkan kera ja anna hetki jäähtyä. Sekoita kaikki ainekset huolellisesti keskenään ja anna massan maustua ja kylmetä jääkaapissa. Painele massa öljytylle leivinpaperille tasaiseksi levyksi. Laita levyn päälle sulatejuustoviipaleita sekä nopeasti pannulla freesattu pinaatti. Kääri levy rullalle ja kypsennä 200 °C uunissa n. 30min.
Lisää kanajauhelihareseptejä löydät osoitteesta kariniemen.fi/jauheliha.
-
Ei lisättyä natriumglutamaattia