Hei!

Selainversiosi on vanhentunut. Ole hyvä ja lataa uudempi versio selaimesta.

Kalkkunaa Lyonnaise

Kalkkunaa Lyonnaise

icon star
icon star
icon star
icon star
icon empty star
Arvostele!

Bonjour! Kariniemen Kalkkunan fileepihvit rakuunakermakastikkeessa on ratkaisu ranskalaisen ruoan himoon. Kalkkunan fileepihvit ovat mureaa purtavaa ja valmistuskin on simppeliä. Bon Appetit!

45 min

4 annosta

  • Liedelle Liedelle

Valmistusaineet

1 pkt Kariniemen Kalkkunan fileepihvi, miedosti suolattu 400 g

1 rkl voita
1 sipuli kuutioituna
2 kpl valkosipulinkynsiä silputtuna
2 kpl laakerinlehti
2 rkl tomaattipyreetä
1/2 dl punaviinietikkaa
2 dl kanalientä
200 g creme fraichea
1 rkl rakuunaa hienonnettuna
oliiviöljyä
mustapippuria
maissitärkkelystä suurustamiseen


Resepti

Mausta kalkkunan fileepihvit mustapippurilla ja paista voi-öljyseoksessa noin 10 minuuttia välillä kääntäen.

Kuullota sipulit pehmeäksi ja lisää joukkoon tomaattipyree sekä laakerinlehdet. Kaada joukkoon punaviinietikka ja anna kiehua, kunnes etikka on lähes kokonaan haihtunut. Lisää joukkoon kanaliemi ja creme fraiche, kiehauta ja suurusta tarvittaessa. Lisää lopuksi joukkoon hienonnettu rakuuna.

Tarjoa vaikkapa uunissa paahdettujen juuresten ja viinietikalla maustetun salaatin kanssa.

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti.
Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla.