

Kalkkunakeitto vihreä curry
Kokonaisaika: 35 min
Kypsennysaika: 25 min
Työaika: 10 min
Valmistusohje
- Leikkaa kalkkunan fileepihvit noin 2 x 2 cm paloiksi. Kuutioi munakoiso ja paprika. Viipaloi kevätsipuli, chili ja punasipuli.
- Paista kalkkunakuutiot lähes kypsiksi rypsiöljyssä ja siirrä ne kattilaan. Kuumenna pannu uudelleen ja freesaa munakoisot, paprika ja punasipuli niin, että ne alkavat pehmenemään, siirrä kattilaan.
- Lisää pannulle puoli litraa vettä ja kaada kattilaan kalkkunan ja vihannesten joukkoon. Lisää mukaan currytahna kaffirlimenlehdet, kalakastike sekä kookoskerma ja kuumenna kiehuvaksi.
- Keittele seosta noin 8 minuuttia ja lisää joukkoon kevätsipuli, chili ja korianteri. Sammuta liedeltä virta ja anna keiton tekeytyä vielä hetki. Tarjoa lisäksi esimerkiksi patonkia.