Kalkkunan joulufilee airfryerissa

Kalkkunan joulufilee airfryerissa

Kokonaisaika: 65 min
Kypsennysaika: 60 min
Työaika: 5 min
  • Airfryer

    Airfryer

Valmistusohje

  • Mausta kalkkunan filee suolalla ja jätä huoneenlämpöön puoleksi tunniksi. Sekoita Dijon ja hunaja keskenään. Sekoita hienonnettu rakuuna, parmesaani ja korppujauhot keskenään.
  • Sivele fileen pinta hunajasinapilla. Jauhota filee parmesaani-yrtti-korppujauhoseoksella kauttaaltaan.
  • Aseta filee airfryerin paistopesään ja kypsennä 130 asteessa noin 55 minuutin ajan, kunnes fileen sisälämpö on 72 astetta.
  • Nosta lopuksi lämpö 200 asteeseen ja paista vielä 3 minuuttia, kunnes kuorrute on kauniin kullanruskea.
  • Anna fileen vetäytyä ainakin 10 minuuttia ennen viipaleiksi leikkaamista.

Tällä tuotteella onnistut