Kalkkunan sisäfileetä, paahdettua fetaa ja tomaattia

Kalkkunan sisäfileetä, paahdettua fetaa ja tomaattia

icon star
icon star
icon star
icon empty star
icon empty star
Arvostele!

Tämän Kariniemen Kalkkunan Sisäfileistä valmistuvan one pot -ruoan voit valmistella jääkaappiin jo vaikka edellisenä päivänä ja paistaa, kun aika on sopiva. Lopputulos on huumaavan hyvää.

45 min

4 annosta

  • Uuniin Uuniin

Valmistusaineet

1 pkt Kariniemen Kalkkunan Fileepihvi miedosti suolattu 400 g

1 rasia kirsikkatomaatteja
200 g fetajuustoa
½ pnt basilikaa karkeana silppuna
2 tl sambal oelek -chilitahnaa
rouhittua mustapippuria


Resepti

Puolita tai lohko tomaatit ja murusta fetajuusto tomaattien joukkoon. Lisää yrtit sekä chilitahna.
Laita kalkkunan fileet voideltuun vuokaan ja viillä pintaan pituussuunnassa noin 1 cm tasku.
Annostele tomaatti-juustotäyte kalkkunoiden pinnalle ja kypsennä 160 asteessa, kunnes sisälämpö on vähintään 70 astetta. Tarjoa paahdettujen vihannesten ja salaatin kanssa.

 

  • Gluteeniton Gluteeniton
  • Laktoositon Laktoositon