Kalkkunan sisäfileetä, paahdettua fetaa ja tomaattia
Tämän Kariniemen Kalkkunan Sisäfileistä valmistuvan one pot -ruoan voit valmistella jääkaappiin jo vaikka edellisenä päivänä ja paistaa, kun aika on sopiva. Lopputulos on huumaavan hyvää.
4 annosta
-
Uuniin
Valmistusaineet
1 pkt Kariniemen Kalkkunan Fileepihvi miedosti suolattu 400 g
1 rasia kirsikkatomaatteja
200 g fetajuustoa
½ pnt basilikaa karkeana silppuna
2 tl sambal oelek -chilitahnaa
rouhittua mustapippuria
Resepti
Puolita tai lohko tomaatit ja murusta fetajuusto tomaattien joukkoon. Lisää yrtit sekä chilitahna.
Laita kalkkunan fileet voideltuun vuokaan ja viillä pintaan pituussuunnassa noin 1 cm tasku.
Annostele tomaatti-juustotäyte kalkkunoiden pinnalle ja kypsennä 160 asteessa, kunnes sisälämpö on vähintään 70 astetta. Tarjoa paahdettujen vihannesten ja salaatin kanssa.
-
Gluteeniton
-
Laktoositon