Kana-Caesar

Kana-Caesar

Kokonaisaika: 30 min
Kypsennysaika: 15 min
Työaika: 15 min
  • Liedelle

    Liedelle

Valmistusohje

  • Suolaa ja pippuroi kananpojan fileepihvit. Lämmitä öljy keskilämmöllä pannulla ja paista pihvit molemmin puolin kauniin ruskeiksi, noin 2-3 minuuttia per puoli. Laita sivuun, peitä foliolla ja anna maustua vartin. Leikkaa siivuiksi.
  • Murskaa valkosipulit ja lisää öljyn sekaan. Anna maustua ainakin tunnin ajan.
  • Lämmitä uuni 200-asteiseksi ja leikkaa leipäviipaleet krutonkikuutioiksi. Aseta leivinpaperilla vuoratulle uunipellille ja ripottele päälle vähän valkosipuliöljyä.
  • Paista noin 15 minuuttia, kunnes krutonkikuutiot ovat kullankeltaisia ja rapeita.
  • Murskaa anjovisfileet salaattiastian pohjalla tahnaksi. Sekoita mukaan keltuainen ja lopuksi vähän kerrallaan loput valkosipuliöljystä, kunnes sinulla on paksuhko kastike. Kaada mukaan sitruunanmehu ja mausta tarvittaessa suolalla ja pippurilla.
  • Laita salaatinlehdet ja viipaloidut broilerin fileepihvit kulhoon ja sekoita niin, että lehdet ja liha kostuvat kastikkeesta kauttaaltaan. Lisää lopuksi parmesaani ja sekoita hyvin uudelleen. Ripottele päälle krutongit ja tarjoa heti.

Kokeile reseptejä