Kana-fetajuustopasta

Kana-fetajuustopasta

icon star
icon star
icon star
icon empty star
icon empty star
Arvostele!

Tämä kana-fetajuustopasta valmistuu vaivattomasti ja nopsaan. Halutessaan fetan voi vaihtaa sinihomejuustoon, aurinkokuivatut tomaatit sipuliin ja pinjansiemenet vaikkapa kirsikkatomaatteihin. Vain taivas on rajana tuunailla reseptiä.

25 min

3 annosta

  • Uuniin Uuniin
  • Liedelle Liedelle

Valmistusaineet

1 pkt Kariniemen Kananpojan Sisäfileepihvi 400 g

1 pkt / 150 g fetajuustoa (pala)
3 rkl suikaloitua aurinkokuivattua tomaattia
1 prk / 185 g pestoa
2 valkosipulinkynttä
2 rkl paahdettuja pinjansiemeniä
200 g linguini-pastaa
suolaa
rouhittua mustapippuria


Resepti

Leikkaa kananpojan sisäfileet parin sentin pätkiksi. Viipaloi valkosipuli. Voitele uunivuoka ja levitä kanapalat vuokaan. Laita fetapala kokonaisena keskelle vuokaa. Ripottele vuokaan valkosipuliviipaleet, pinjansiemenet, viipaloitu aurinkokuivattu tomaatti ja pesto. Lorauta mukaan vielä kunnolla oliiviöljyä, rouhi päälle mustapippuria ja paista 225-asteisessa kiertoilmauunissa noin 15 minuuttia tai kunnes kana on kypsää ja kaikki on kauniisti paistunut.

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta ja sekoita suoraan uunivuokaan kanan ja lisukkeiden joukkoon. Viimeistele parmesaanilla ja tarjoa.

  • Laktoositon Laktoositon