Kana-nuudelisalaatti
Nuudeleilla höystetty kanasalaatti on terveellinen, mutta samalla valloittavan herkullinen lounas tai päivällinen. Reseptin salaisuus piilee aasialaisessa kastikkeessa, joka luo koko aterialle uuden makuvivahteen.
4 annosta
-
Liedelle
Valmistusaineet
Kariniemen Kananpojan Fileesuikale hunaja 450 g
1 porkkana ohuina suikaleina
4 (200 g) kerää munanuudelia
3 vartta kevätsipulia hienonnettuna
50 g mungpavun ituja
2 rkl rypsiöljyä
Kastike:
1 rkl sambal oelek -chilitahnaa
5 rkl soijakastiketta
3 rkl rypsiöljyä
1 valkosipulinkynsi
1 limen mehu ja kuori
2 rkl sokeria
Resepti
Laita kattilaan vettä kiehumaan ja kypsennä nuudelit kiehuvassa vedessä pehmeäksi. Kaada nuudelit siivilään ja jäähdytä juoksevan veden alla.
Kuumenna paistinpannu, paista suikaleet kypsäksi tilkassa öljyä ja nosta pannu sivuun jäähtymään. Pilko kasvikset.
Valmista lopuksi kastike sekoittamalla kaikki sen ainekset keskenään.
-
Ei lisättyä natriumglutamaattia
-
Laktoositon