Kanaa Kung Po
Kung Po on perinteinen kiinalainen kanaruoka, joka hurmaa tulisen ruoan ystäviä kaikkialla maailmassa. Yksinkertaisella niksillä saat broilerista erityisen pehmeää. Katso myös kananiksi: Näin kokkaat samettista kanaa
2-3 annosta
-
Liedelle
Valmistusaineet
1 pkt Kariniemen Kananpojan Paistisuikale maustamaton 250 g
3 dl vettä
1 keltainen paprika
1 vihreä paprika
1 nippu kevätsipulia
2 kpl valkoispulia
1 rkl raastettua inkivääriä
3 rkl hoisinkastiketta
3 rkl soijaa
2 rkl riisiviinietikka
50 g cashew tai maapähkinöitä paahdettuna
Resepti
Kuumenna paistinpannu kuumaksi ja lisää paistisuikaleet pannulle. Ruskista suikaleet ja lisää pannulle vesi. Hauduta miedolla lämmöllä kunnes kaikki vesi on haihtunut. Pilko tässä välissä kasvikset suupalan kokoisiksi paloiksi. Lisää pannulle inkivääri, valkosipuli ja paprikat. Jatka kypsennystä muutama minuutti ja lisää joukkoon hoisinkastike, soija, riisiviinietikka ja kevätsipuli. Pyöräytä sekaisin ja tarjoa keitetyn riisin kera.
Katso myös niksivideo: Näin kokkaat pehmeää kanaa
-
Ei lisättyä natriumglutamaattia
-
Runsasproteiininen