

Kanakrepit
Kokonaisaika: 40 min
Kypsennysaika: 20 min
Työaika: 20 min
Valmistusohje
- Aloita valmistamalla lettutaikina. Laita maito kulhoon ja riko joukkoon kananmunat. Lisää suola, vehnäjauhot ja rypsiöljy ja sekoita taikina tasaiseksi. Anna taikinan seistä hetki.
- Paista kuumalla pannulla isoiksi letuiksi molemmin puolin.
- Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Kuumenna rypsiöljy pannulla ja lisää valkosipulinkynnet. Kääntele hetki.
- Lisää Kananpojan jauheliha ja paista kauttaaltaan. Mausta suolalla ja lisää arrabbiata-pesto.
- Lisää tuorejuustoa tai smetanaa ja kuumenna. Murenna joukkoon fetajuustoa.
- Täytä letut kanatäytteellä. Puolita seuraksi pikkutomaatteja ja koristele tuoreella oreganolla.