Kanaminestrone Kariniemen tapaan
Sanoiko joku soppapäivä? No siinä tapauksessa päivän suosituksena on nopsaan valmistuva kanaminestrone Kariniemen tapaan. Kariniemen Kananpojan Fileesuikaleet sopivat tähänkin soppaan kuin nenä päähän.
3-4 annosta
-
Liedelle
Valmistusaineet
1 pkt Kariniemen Kananpojan Fileesuikale valkosipuli 450 g
1 l kanalientä
1 ½ dl simpukkapastaa (conchiglie)
3 rkl tomaattipyreetä
1 varsisellerin varsi
3 valkosipulinkynttä
200 g esikypsennettyjä valkoisia papuja
200 g pakastejuureksia
1 ruukku basilikaa
rouhittua mustapippuria
rypsiöljyä paistamiseen
Resepti
Paista fileesuikaleet paistinpannulla pienessä määrässä rypsiöljyä kauniin värisiksi ja siirrä sivuun odottamaan. Silppua varsiselleri sekä valkosipuli ja kuullota niitä hetki kattilassa rypsiöljyssä. Lisää kattilaan tomaattipyree ja jatka hetki freesaamista. Lisää kattilaan kanaliemi. Kun liemi kiehuu, lisää mukaan pasta sekä juurekset ja keitä, kunnes pasta on kypsää. Hieman ennen pastan kypsymistä lisää kattilaan esikypsennetyt ja huuhdellut pavut sekä kypsät kanasuikaleet. Viimeistele keitto revityillä basilikanlehdillä ja laadukkaalla oliiviöljyllä.
-
Laktoositon