Kanankoivet ja yrttiohraa
Kananpojan koipipalat ja tuoreet yrtit. Tästähän syntyy kesän maku. Terveellinen ohralisäke tekee broileriateriasta täysipainoisen.
3-4 annosta
-
Grilliin
Valmistusaineet
1 pkt (n. 10 kpl) Kariniemen Kananpojan Koipipala marinoitu n. 1,5 kg
Yrttiohra:
6 dl vettä
3 dl täysjyväohraa
½ kasvis- tai kanaliemikuutio
150 g miniluumutomaatteja
½ dl öljyä
1 ruukku persiljaa
1 ruukku basilikaa
muutaman timkaminoksan lehdet
ripaus suolaa
nokare voita
Resepti
Grillaa Kananpojan koipipalat maltillisella lämmöllä noin puoli tuntia välillä käännellen.
Kiehauta vesi kattilassa ja lisää täysjyväohra ja liemikuutio. Anna seoksen hautua kypsäksi kannen alla välillä sekoitellen, kunnes neste on imeytynyt ohraan. Loppuvaiheessa lisää kattilaan puolitetut miniluumutomaatit. Anna niiden hieman pehmetä ja hajota ohran joukkoon. Laita öljy, yrtit ja ripaus suolaa kulhoon ja hienonna sauvasekoittimella. Sekoita yrttitahna ja nokare voita ohran joukkoon. Tarkista maku.
Tarjoa yrttiohra Kananpojan Koipipalojen seurana.
-
Ei lisättyä natriumglutamaattia
-
Laktoositon
-
Runsasproteiininen