Kanankoivet ja yrttiohraa

Kanankoivet ja yrttiohraa

Kokonaisaika: 55 min
Kypsennysaika: 45 min
Työaika: 10 min
  • Grilliin

    Grilliin

Valmistusohje

  • Grillaa Kananpojan koipipalat maltillisella lämmöllä noin puoli tuntia välillä käännellen.
  • Kiehauta vesi kattilassa ja lisää täysjyväohra ja liemikuutio. Anna seoksen hautua kypsäksi kannen alla välillä sekoitellen, kunnes neste on imeytynyt ohraan.
  • Loppuvaiheessa lisää kattilaan puolitetut miniluumutomaatit. Anna niiden hieman pehmetä ja hajota ohran joukkoon.
  • Laita öljy, yrtit ja ripaus suolaa kulhoon ja hienonna sauvasekoittimella.
  • Sekoita yrttitahna ja nokare voita ohran joukkoon. Tarkista maku.
  • Tarjoa yrttiohra Kananpojan Koipipalojen seurana.