Kananpoikaa currykastikkeessa

Kananpoikaa currykastikkeessa

icon star
icon star
icon empty star
icon empty star
icon empty star
Arvostele!

Mehukkaaksi muhinut kananpojan rintafilee kruunaa ihanan maukkaan ja kermaisen currykastikkeen. Tämä ruoka valmistuu nopsaan, joten se on täydellinen ruoka arjen makumatkalle.

30 min

4 annosta

  • Liedelle Liedelle

Valmistusaineet

1 pkt Kariniemen Kananpojan Rintafilee maustamaton 2 x 150 g

1 prk Via Yellow Curry Paste
4 dl kuohukermaa
rouhittua mustapippuria
tuoretta korianteria
suolaa
rypsiöljyä paistamiseen


Resepti

Paista kananpojan fileepihvit rypsiöljyssä kuumalla pannulla molemmin puolin kauniin värisiksi. Mausta fileepihvit suolalla. Alenna lämpöä ja lisää pannulle kuohukerma sekä currytahna. Anna hautua miedolla lämmöllä noin 12 minuuttia, kunnes kana on kypsää. Viimeistele rouhitulla mustapippurilla ja korianterilla.

  • Gluteeniton Gluteeniton
  • Laktoositon Laktoositon