Kananpoikaa currykastikkeessa
Mehukkaaksi muhinut kananpojan rintafilee kruunaa ihanan maukkaan ja kermaisen currykastikkeen. Tämä ruoka valmistuu nopsaan, joten se on täydellinen ruoka arjen makumatkalle.
4 annosta
-
Liedelle
Valmistusaineet
1 pkt Kariniemen Kananpojan fileepihvi valkosipuli 1 kg
2 rkl keltaista currytahnaa
5 dl kuohukermaa
rouhittua mustapippuria
tuoretta korianteria
rypsiöljyä paistamiseen
Resepti
Paista kananpojan fileepihvit rypsiöljyssä kuumalla pannulla molemmin puolin kauniin värisiksi. Alenna lämpöä ja lisää pannulle kuohukerma sekä currytahna. Anna hautua miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia, kunnes kana on kypsää. Viimeistele rouhitulla mustapippurilla ja korianterilla.
-
Gluteeniton
-
Laktoositon