Hei!

Selainversiosi on vanhentunut. Ole hyvä ja lataa uudempi versio selaimesta.

Kananpoikaa ja rhode island -dippi

Kananpoikaa ja rhode island -dippi

icon empty star
icon empty star
icon empty star
icon empty star
icon empty star
Arvostele!

Kananpojan sisäfileet ovat täsmävalinta naposteluun, illanistujaisiin ja leffaherkuksi. Ruotsalaista alkuperää olevalle rhode island -kastikkeelle löytyy varmasti yhtä monta reseptiä kuin Tukholmassa on ihmisiä. Tässä on meidän versiomme.

30 min

2-4 annosta

  • Liedelle Liedelle

Valmistusaineet

1 pkt Kariniemen Kananpojan sisäfilee papaija-sitruuna 400 g

2 dl pankojauhoja
1 l syväpaisto, -tai rypsiöljyä frittaamiseen

Rhode island -dippi:

1 dl crème fraichea tai paksua jogurttia
½ dl majoneesia
1 tl Tabascoa
1 rkl sitruunamehua
1 rkl ketsuppia
1 tl valkosipulijauhetta
1 tl sipulijauhetta
1 tl sherryviinietikkaa
Suolaa ja mustapippuria maun mukaan


Resepti

Sekoita kaikki kastikkeen ainekset keskenään ja laita jääkaappiin maustumaan tunniksi.

Pyörittele kananpojan sisäfileet pankojauhoissa. Kuumenna öljy kattilassa 175 asteiseksi. Frittaa paneroituja sisäfileitä öljyssä noin 3-4 minuuttia, kunnes pinta on kauniin kullanruskea. Nosta tikut reikäkauhalla talouspaperin päälle hetkeksi kuivumaan.

Tarjoa frittikanat rhode island -dipin ja dippivihannesten kera.

  • Laktoositon Laktoositon
Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti.
Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla.