Kananpojan kasvispannu grillissä

Kananpojan kasvispannu grillissä

icon star
icon star
icon star
icon star
icon empty star
Arvostele!

Kesäruoat valmistuvat helposti grillissä. Kariniemen on tuonut kesän grillihetkiin markkinoille mureat ja mukavankokoiset Kananpojan Grillipalat paistista, jotka ovat valmiiksi marinoituja. Palat pysyvät mehevinä grillissä. Valmista parilalla tai muurinpohjapannussa. Tähän ruokaan voit käyttää edelliseltä aterialta ylijääneitä varhaisperunoita ja kauniita kesäporkkanoita. Tämä resepti on tehty yhteistyössä Hellapoliisin kanssa.

40 min

4 annosta

  • Grilliin Grilliin

Valmistusaineet

1 pkt Kariniemen Kananpojan maustetut Grillipalat 500 g

100 g herkkusieniä
3 kesäsipulia varsineen
4 valkosipulinkynttä
1 nippu kesäporkkanoita + vettä
500 g kypsiä varhaisperunoita
½ tuore ananas
200 g grillitomaatteja
2-3 rkl rypsiöljyä tai avokadoöljyä paistamiseen
suolaa maun mukaan
mustapippuria maun mukaan
(paprikajauhetta tai savupaprikajauhetta)

Tarjoiluun:

chilimajoneesia tai BBQ-kastiketta


Resepti

Ota Kananpojan Grillipalat huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen kypsennystä. Leikkaa herkkusienet puolikkaiksi tai lohkoiksi. Viipaloi kesäsipulit ja hienonna varret. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Puolita kesäporkkanat ja kiehauta nopeasti vedessä, valuta. Puolita kypsät varhaisperunat. Kuori ja paloittele tuore ananas ja irrota grillitomaatit tertusta. Kuumenna grilliparila tai muurinpohjapannu. Sivele pinta öljyllä. Laita ensin Kananpojan Grillipalat pannulle ja grillaa käännellen, kunnes pinta on kauniin värinen. Lisää kasvikset ryhminä pannulle ja grillaa käännellen, kunnes kasvikset pehmenevät ja saavat kauniin värin. Mausta suolalla, mustapippurilla ja halutessasi paprikajauheella tai savupaprikajauheella. Tarjoa seuraksi chilimajoneesia tai BBQ-kastiketta.

  • Gluteeniton Gluteeniton
  • Laktoositon Laktoositon