Hei!

Selainversiosi on vanhentunut. Ole hyvä ja lataa uudempi versio selaimesta.

Kananpojan schnitzel ja tryffelimajoneesia

Kananpojan schnitzel ja tryffelimajoneesia

icon star
icon star
icon star
icon star
icon star
Arvostele!

Kariniemen Kananpojan lehtipihvistä valmistuu näppärästi kanaversio klassisesta itävaltalaisklassikosta. Tryffelimajoneesi kruunaa tämän rapean ja herkullisen kanaschnitzelin. NAM!

30 min

4 annosta

  • Liedelle Liedelle

Valmistusaineet

2 pkt Kariniemen Kananpojan Lehtipihvi 320 g

1-2 dl korppujauhoja
2 kpl kananmuna
1 tl suolaa
rouhittua mustapippuria
voita ja rypsiöljyä paistamiseen

1 rasia versomix
1 dl tryffelimajoneesia

Tryffelimajoneesi:

1 dl majoneesia
1 tl sitruunamehua
½ tl öljyyn säilöttyä tryffeliä hienonnettuna
½ tl tryffeliöljyä (säilykkeestä)


Resepti

Sekoita kaikki tryffelimajoneesin ainekset keskenään ja anna maustua kylmässä tunnin ajan.

Pyörittele kananpojan lehtipihvit vatkatuissa kananmunissa, niin että ne ovat kauttaaltaan munamassan peitossa. Pyörittele lehtipihvit sen jälkeen korppujauhoissa ja taputtele hieman pintaa, jotta jauhot tarttuvat paremmin. Kuumenna voi-rypsiöljyseos pannulla ja paista leivitetyt kananpojan lehtipihvit molemmin puolin kauniin kullan ruskeiksi. Tarjoa heti tryffelimajoneesin, erilaisten versojen ja riisin kera.

 

  • Laktoositon Laktoositon
Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti.
Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla.