Kananpojan schnitzel ja tryffelimajoneesia

Kananpojan schnitzel ja tryffelimajoneesia

icon star
icon star
icon star
icon empty star
icon empty star
Arvostele!

Kariniemen Kananpojan Minuuttipihvi® taipuu näppärästi kanaversioksi klassisesta itävaltalaisklassikosta. Tryffelimajoneesi kruunaa tämän rapean ja herkullisen kanaschnitzelin. NAM!

30 min

4 annosta

  • Liedelle Liedelle

Valmistusaineet

1 pkt Kariniemen Kananpojan Minuuttipihvi® maustamaton 690 g

1-2 dl korppujauhoja
2 kpl kananmuna
1 tl suolaa
rouhittua mustapippuria
voita ja rypsiöljyä paistamiseen

1 rasia versomix
1 dl tryffelimajoneesia

Tryffelimajoneesi:

1 dl majoneesia
1 tl sitruunamehua
½ tl öljyyn säilöttyä tryffeliä hienonnettuna
½ tl tryffeliöljyä (säilykkeestä)


Resepti

Sekoita kaikki tryffelimajoneesin ainekset keskenään ja anna maustua kylmässä tunnin ajan.

Aseta minuuttipihvit kahden leivinpaperin väliin ja nuiji ne varovasti noin puolen sentin paksuisiksi pihveiksi. Pyörittele kananpojan lehtipihvit vatkatuissa kananmunissa, niin että ne ovat kauttaaltaan munamassan peitossa. Pyörittele lehtipihvit sen jälkeen korppujauhoissa ja taputtele hieman pintaa, jotta jauhot tarttuvat paremmin. Kuumenna voi-rypsiöljyseos pannulla ja paista leivitetyt kananpojan lehtipihvit molemmin puolin kauniin kullan ruskeiksi. Tarjoa heti tryffelimajoneesin, erilaisten versojen ja riisin kera.

 

  • Laktoositon Laktoositon