Kananrintaa ja herkkusienipastaa
Yhdistä sienet, yrtit ja vihreä tagliatelle – saat herkullisen lisukkeen broilerin rintaleikkeille! Herkkusienten tilalla voit kokeilla myös kantarelleja tai herkkutatteja.
3-4 annosta
-
Uuniin
Valmistusaineet
1 pkt (4 kpl) Kariniemen Kananpojan Rintaleike marinoitu n. 1 kg
vihreää tagliatelle pastaa
1 rasia herkkusieniä
1 sipuli
3 valkosipulinkynttä
1 rkl dijon-sinappia
2 dl ruokakermaa
2 rkl tuoretta persiljaa leikattuna
2 tl tuoretta timjamia leikattuna
1 rkl rypsiöljyä
suolaa ja mustapippuria
Resepti
Laita kanaleikkeet uunipellille leivinpaperin päälle. Paista ne kypsäksi 200 asteessa noin 40-45 minuuttia. Pidä leikkeet lämpimänä folion alla, sillä aikaa kun valmistat pastan.
Viipaloi herkkusienet. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Lämmitä pannulla 1 rkl öljyä ja paista sienet, sipulit ja valkosipulit kullanruskeiksi. Lisää mukaan kerma ja dijon-sinappi. Keitä pasta kypsäksi runsaassa vedessä ja valuta se huolellisesti. Lisää pasta kastikkeen joukkoon. Hienonna yrtit ja lisää ne kastikkeeseen. Mausta ruoka suolalla ja pippurilla. Tarjoile pasta paistettujen rintaleikkeiden kanssa.
-
Ei lisättyä natriumglutamaattia
-
Runsasproteiininen