Kanatacot ja tuoretomaattisalsa

Kanatacot ja tuoretomaattisalsa

icon star
icon star
icon star
icon empty star
icon empty star
Arvostele!

Tarjoiluksi tacoja? Tällä mausteisella täytteellä ne vievät taatusti kielen mennessään! Näyttävät broileritacot ja tuoretomaattisalsa sopivat erinomaisesti vaikkapa uudenvuodenjuhliin.

30 min

4 annosta

  • Liedelle Liedelle

Valmistusaineet

1 pkt Kariniemen Kananpojan Fileesuikale maustamaton 250 g

2 rkl rypsiöljyä
2 kypsää avokadoa
1 limen mehu puristettuna
½ tl suolaa
1 rkl sokeria
8 kpl tacokuoria
n. 80 g amerikansalaattia
100 g ranskankermaa

Tuoretomaattisalsa:
3 kypsää tomaattia
1 pieni punasipuli
1 punainen chili
1 nippu/ruukku korianteria
½ tl suolaa
½ tl mustapippuria myllystä


Resepti

Kuutioi kuoritut avokadot ja sekoita joukkoon limemehu, suola ja sokeri. Siirrä avokadot jääkaappiin marinoitumaan.

Paista fileesuikaleet rypsiöljyssä kuumalla pannulla.

Suikaloi amerikansalaatti.

Lämmitä tacokuoria 175-asteisessa uunissa n. 3 min ja täytä kuoret salaatilla, paistetuilla fileesuikaleilla, marinoidulla avokadolla ja tomaattisalsalla. Viimeistele vielä ranskankermalla ja korianterin lehdillä.

  • Ei lisättyä natriumglutamaattia Ei lisättyä natriumglutamaattia