Kanatacot ja tuoretomaattisalsa
Tarjoiluksi tacoja? Tällä mausteisella täytteellä ne vievät taatusti kielen mennessään! Näyttävät broileritacot ja tuoretomaattisalsa sopivat erinomaisesti vaikkapa uudenvuodenjuhliin.
4 annosta
-
Liedelle
Valmistusaineet
1 pkt Kariniemen Kananpojan Fileesuikale maustamaton 250 g
2 rkl rypsiöljyä
2 kypsää avokadoa
1 limen mehu puristettuna
½ tl suolaa
1 rkl sokeria
8 kpl tacokuoria
n. 80 g amerikansalaattia
100 g ranskankermaa
Tuoretomaattisalsa:
3 kypsää tomaattia
1 pieni punasipuli
1 punainen chili
1 nippu/ruukku korianteria
½ tl suolaa
½ tl mustapippuria myllystä
Resepti
Kuutioi kuoritut avokadot ja sekoita joukkoon limemehu, suola ja sokeri. Siirrä avokadot jääkaappiin marinoitumaan.
Paista fileesuikaleet rypsiöljyssä kuumalla pannulla.
Suikaloi amerikansalaatti.
Lämmitä tacokuoria 175-asteisessa uunissa n. 3 min ja täytä kuoret salaatilla, paistetuilla fileesuikaleilla, marinoidulla avokadolla ja tomaattisalsalla. Viimeistele vielä ranskankermalla ja korianterin lehdillä.
-
Ei lisättyä natriumglutamaattia