Kanatacot
Kanatacoja parempaa viikonloppuherkkua ei ehkä ole olemassakaan. Tämä kanatacoresepti on supersimppeli, mutta takuulla maistuva lajinsa edustaja.
2-3 annosta
-
Liedelle
Valmistusaineet
1 pkt Kariniemen Kananpojan Fajitas suikale 200 g
maissitacolettuja
Marinoitu punakaali:
200 g punakaalia
1 limen mehu ja raastettu kuori
½ dl oliiviöljyä
½ tl rouhittua mustapippuria
½ ruukkua korianteria
ripaus suolaa
1 rkl hunajaa
Chipotle dressing:
1 dl majoneesia
1 dl jogurttia
1 rkl chipotle-tahnaa
1 valkosipulinkynsi raastettuna
rouhittua mustapippuria
Resepti
Suikaloi punakaali mahdollisimman ohueksi. Sekoita kaalisuikaleiden joukkoon limen kuori ja mehu, oliiviöljy, rouhittu mustapippuri, hunaja, suola sekä puolet korianterista. Anna maustua ainakin puoli tuntia.
Sekoita dressingin ainekset keskenään ja anna maustua kylmässä hetki.
Paista kanasuikaleet pienessä määrässä rypsiöljyä kuumiksi ja rapsakoiksi. Kuumenna tacoletut. Kokoa tacolettujen päälle kanaa, marinoitua punakaalia ja chipotle dressingiä. Tarjoa.