Kanatortillat Kariniemen tapaan
Broileritortillat ovat verraton tarjoilu illanistujaisiin tai iloiseksi yllätykseksi omalle perheelle. Täytä tortillat valmiiksi marinoiduilla kanasuikaleilla.
4 annosta
-
Liedelle
Valmistusaineet
1 pkt Kariniemen Kananpojan Fileesuikale valkosipuli 450 g
1 rkl öljyä
½ pieni punasipulia
2 tomaattia
1 tlk (280 g) maissia
1 rkl limetin mehua
ripaus suolaa ja sokeria
1 dl hienonnettua korianteria tai minttua
4 tortillalettua
rapeaa lehtisalaattia
150 g ranskankermaa
1 dl raastettua cheddarjuustoa
Resepti
Kypsennä fileesuikaleet tilkassa öljyä paistinpannulla 8-10 minuuttia.
Kuori ja leikkaa punasipuli ohuiksi viipaleiksi. Pese tomaatit, halkaise ja poista tomaateista kannat ja leikkaa ohuiksi lohkoiksi. Huuhtele maissit. Sekoita kulhossa punasipulit, tomaatit, maissit ja limetinmehu. Mausta ripauksella suolaa ja sokeria. Sekoita joukkoon hienonnettu korianteri tai minttu.
Levitä tortillaletuille salaattia, tomaatti-maissisekoitusta, nokare ranskankermaa, fileesuikaleita ja raastettua cheddarjuustoa. Kääräise tortilla rullalle ja nauti vaikka heti.
-
Ei lisättyä natriumglutamaattia
-
Vähärasvainen