Hei!

Selainversiosi on vanhentunut. Ole hyvä ja lataa uudempi versio selaimesta.

Karamellisoitu sipulirisotto ja tryffelivoissa paistetut kanan fileepihvit

Karamellisoitu sipulirisotto ja tryffelivoissa paistetut kanan fileepihvit

icon empty star
icon empty star
icon empty star
icon empty star
icon empty star
Arvostele!

Kananpojan hienoimmat fileepihvit tryffelivoissa ovat arjen ihanaa luksusta. Fileepihvien kanssa tarjotaan samettista sipulirisottoa.

60 min

2 annosta

  • Liedelle Liedelle

Valmistusaineet

1 pkt Kariniemen Kananpojan hienoimmat fileepihvit & tryffelivoita 285 g


Karamellisoidut sipulit:

4 keltasipulia
3 rkl oliiviöljyä
ripaus suolaa


Risotto:

2 salottisipulia
1 valkosipulinkynsi
25 g voita
2 dl valkoviiniä
8 dl kananlientä
2 dl carnaroliriisiä
75 g vanhaa goudaa raastettuna
25 g voita
mustapippuria myllystä

Lisäksi
raastettua goudaa ja  rucolan versoja


Resepti

Viipaloi sipulit ja paista niitä öljyssä laakeassa pannussa, kunnes sipuli alkaa pehmentyä ja karamellisoitua. Lisää paistamisen alussa ripaus suolaa. Voit tehdä tämän vaiheen edellisenä päivänä.

Kuori ja hienonna sipulit risottoa varten. Sulata paksupohjaisessa kattilassa voi. Kuullota sipulit ja lisää sitten riisit. Nosta lämpö kovemmalle. Kaada kattilaan viini ja anna sen haihtua riisiä koko ajan sekoitellen.

Lisää kattilaan noin puolet kuumasta kanaliemestä. Keitä riisiä miedolla lämmöllä. Lisää uutta nestettä, kun neste on imeytynyt riisiin. Lisää loppuvaiheessa raastettu gouda, 2/3 karamellisoiduista sipuleista ja voi. Sekoita hyvin, siirrä kattila levyltä ja peitä kannella.

Paista fileepihvit tryffelivoissa kypsiksi, 3-4 minuuttia / puoli. Viimeistele risotto rouhitulla pippurilla, lopulla sipulilla goudaraasteella ja rucolanversoilla. Tarjoa pihvit risoton kanssa.

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti.
Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla.