Kariniemen currykanaa
Raikkaampi ja kevyempi versio intialaisesta currysta valmistuu vartissa. Tämä herkku maistuu ihan sellaisenaankin, mutta aromikas basmatiriisi lisää currybroileriin ruokaisuutta.
3-4 annosta
-
Liedelle
Valmistusaineet
1 kpl Kariniemen Kananpojan Paistisuikale maustamaton 250 g
2 rkl rypsiöljyä
1 rkl tikka masala maustekastiketta
300 g kukkakaalia pieninä nuppuina
1 sipuli kuutioina
100 g kirsikkatomaatteja halkaistuna
1 pussi (125 g) babypinaattia
Resepti
Ruskista paistisuikaleet kuumalla pannulla rypsiöljyssä. Lisää joukkoon kukkakaalin nuput, sipulikuutiot, maustekastike ja jatka pyörittelyä pari minuuttia.
Lisää pannulle kirsikkatomaatit ja sekoittele, kunnes niistä alkaa irrota vähän nestettä. Lopuksi pyörittele joukkoon babypinaatit.
Tarkista suolan riittävyys omaan makuusi ja tarjoile sellaisenaan tai riisin kanssa.
-
Gluteeniton
-
Laktoositon