Kariniemen currykanaa
Raikkaampi ja kevyempi versio intialaisesta currysta valmistuu vartissa. Tämä herkku maistuu ihan sellaisenaankin, mutta aromikas basmatiriisi lisää currybroileriin ruokaisuutta.
3-4 annosta
-
Liedelle
Valmistusaineet
1 kpl Kariniemen Kananpojan Paistisuikale Intian curry 450 g
2 rkl rypsiöljyä
300 g kukkakaalia pieninä nuppuina
1 sipuli kuutioina
100 g kirsikkatomaatteja halkaistuna
1 pussi (125 g) babypinaattia
Resepti
Ruskista paistisuikaleet kuumalla pannulla rypsiöljyssä. Lisää joukkoon kukkakaalin nuput ja sipulikuutiot ja jatka pyörittelyä pari minuuttia.
Lisää pannulle kirsikkatomaatit ja sekoittele, kunnes niistä alkaa irrota vähän nestettä. Lopuksi pyörittele joukkoon babypinaatit.
Tarkista suolan riittävyys omaan makuusi ja tarjoile sellaisenaan tai riisin kanssa.
-
Gluteeniton
-
Laktoositon