Kariniemen Pulled Chicken

Kariniemen Pulled Chicken

icon star
icon star
icon star
icon empty star
icon empty star
Arvostele!

Ihana nyhtökana hemmottelee makuhermoja. Revitty broileri makeansuolaisessa kastikkeessa sopii riisin tai salaatin seuraksi. Katso myös kananiksi: Näin teet nyhtökanaa

150 min

3-4 annosta

  • Uuniin Uuniin

Valmistusaineet

Kariniemen Kananpojan Paistileike 600 g


Maustekastike:
½ dl tummaa siirappia
½ dl fariinisokeria
½ dl riisiviinietikkaa
½ dl soijakastiketta
2 tl sambal oelek –chilikastiketta
3 valkosipulinkynttä murskattuna
reilu pala inkivääriä raastettuna
1 tl savustettua paprikajauhetta
mustapippuria myllystä

2 rkl ketsuppia
2 rkl sinappia
suolaa


Resepti

Sekoita yhteen maustekastikkeen ainekset ketsuppia ja sinappia lukuun ottamatta. Laita paistileikkeet uuninkestävään vuokaan ja kaada päälle puolet maustekastikkeesta. Peitä foliolla ja kypsennä n. 2 tuntia 150 asteisessa uunissa. 
Poista folio ja anna hieman jäähtyä. Siivilöi liemi kattilaan ja keittele sitä kasaan, kunnes siitä on jäljellä noin puolet. Revi sillä aikaa paistileikkeet ohuiksi säikeiksi käsin tai kahdella haarukalla.
Lisää revitty liha, loput maustekastikkeesta sekä sinappi ja ketsuppi keitettyyn liemeen. Sekoita tasaiseksi, kuumenna, maista ja lisää tarvittaessa suolaa.

Kariniemen Pulled Chickenin voit valmistaa paistileikkeiden sijaan Kariniemen Kananpojan Koipireisi -paloista.

  • Ei lisättyä natriumglutamaattia Ei lisättyä natriumglutamaattia
  • Gluteeniton Gluteeniton
  • Laktoositon Laktoositon
  • Runsasproteiininen Runsasproteiininen