Kesäinen kanasalaatti
Valmista kevyt broilerisalaatti juhliin tai vain kesäpäivän iloksi! Teet salaatin sitten pihveistä pilkkomalla tai suoraan suikaleista, kanan makoisa mangomauste sopii täydellisesti yhteen avokadon kanssa. Chilisen vinegreten pikantti maku kruunaa koko komeuden.
5-6 annosta
-
Liedelle
-
Grilliin
Valmistusaineet
1 pkt Kariniemen Kananpojan Minuuttipihvi Limone Italiano 360 g
2 avokadoa
puolikas sitruuna
1 rasia vuonankaalia
1 rasia punamangoldia
1 sydänsalaatti
1 dl hyvää oliiviöljyä
1 tl dijoninsinappia
1 rkl valkoviinietikkaa
1 murskattu valkosipulinkynsi
1 punainen chilipalko
suolaa, mustapipppuria ja ripaus sokeria
Resepti
Paista Minuuttipihvit kypsiksi pannulla tai grillissä.
Asettele kauniille vadille erilaiset pestyt ja valutetut salaatit. Lohkoa avokadot ja pirskottele päälle tuoretta sitruunamehua tummuuden estämiseksi. Viipaloi kanapihvit suikaleiksi.
Sekoita vinaigreten ainekset hyvin keskenään haarukalla tai pienellä vispilällä.
Juuri ennen tarjoilua viimeistele salaatti asettelemalla avokadoviipaleet ja kanasuikaleet salaatin päälle ja kaada kastike päälle. Nauti välittömästi.
-
Ei lisättyä natriumglutamaattia
-
Gluteeniton
-
Runsasproteiininen