Sticky chicken ja osterikastike

Sticky chicken ja osterikastike

Kokonaisaika: 80 min
Kypsennysaika: 60 min
Työaika: 20 min
  • Uuniin

    Uuniin

Valmistusohje

  • Leikkaa kanasta liiat rasvaroippeet pois ja pistele täyteen reikiä haarukalla. Voit painaa ronskisti luuhun saakka.
  • Sekoita maustetahnan ainekset monitoimikoneessa tai sauvasekoittimella.
  • Hiero tahnaa kananpojan nahan alle ja päälle. Jätä noin puolet tahnasta kypsentämistä ja riisin maustamista varten.
  • Laita broileri rintapuoli ylöspäin uunipakkiin tai vuokaan ja paista 180-asteisessa uunissa 60 minuuttia.
  • Voitele pariin otteeseen maustetahnalla kypsennyksen aikana.
  • Lepuuta folion alla 10 minuuttia ennen leikkaamista.
  • Tarjoa keitetyn riisin kera. Koristele seesaminsiemenillä.

Kokeile reseptejä