![Sticky chicken ja osterikastike](/globalassets/emmi/finland/ruokakuvat/siipikarja/kanakirja-2017-kaikki-kananpojasta/kanakirja_stickychickenrice_20210209112200.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Sticky chicken ja osterikastike
Kokonaisaika: 80 min
Kypsennysaika: 60 min
Työaika: 20 min
Valmistusohje
- Leikkaa kanasta liiat rasvaroippeet pois ja pistele täyteen reikiä haarukalla. Voit painaa ronskisti luuhun saakka.
- Sekoita maustetahnan ainekset monitoimikoneessa tai sauvasekoittimella.
- Hiero tahnaa kananpojan nahan alle ja päälle. Jätä noin puolet tahnasta kypsentämistä ja riisin maustamista varten.
- Laita broileri rintapuoli ylöspäin uunipakkiin tai vuokaan ja paista 180-asteisessa uunissa 60 minuuttia.
- Voitele pariin otteeseen maustetahnalla kypsennyksen aikana.
- Lepuuta folion alla 10 minuuttia ennen leikkaamista.
- Tarjoa keitetyn riisin kera. Koristele seesaminsiemenillä.