Kotitilan pyttipannu

Kotitilan pyttipannu

icon star
icon star
icon star
icon empty star
icon empty star
Arvostele!

Valmista maukas pyttipannu vaihteeksi kanasta. Kariniemen Kananpojan paistetut sisäfileet ovat käteviä sekä pyttipannuun, salaatteihin että muihinkin pikkusuolaisiin. Vaihtoehtoisesti voit aina käyttää edelliseltä aterialta ylijäänyttä broileria, perinteisen pyttipannun tapaan.

10 min

1-2 annosta

  • Liedelle Liedelle

Valmistusaineet

1 pkt Kariniemen Kananpojan Paistetut sisäfileet 250 g

4-6 isoa kypsää perunaa
1 iso sipuli
1 rkl öljyä
½ tl jauhettua juustokuminaa
½ tl jauhettua korianteria
½ tl chilijauhetta
mustapippuria myllystä
2 valkosipulinkynttä 
2 tomaattia paloiteltuna
1 tl suolaa
2 munaa


Resepti

Paloittele kypsät, kuoritut perunat ja silppua sipuli. Kuumenna öljy pannussa ja lisää siihen mausteet. Kääntele mausteita hetki ja lisää sitten pannulle perunakuutiot ja sipulisilppu, sekä Kariniemen Kananpojan Paistetut sisäfileet pilkottuna, hienonnetut valkosipulinkynnet ja tomaattikuutiot. Kuumenna ruoka ja mausta se vielä suolalla.

Paista munat kuumalla lettupannulla tai paistinpannulla ja tarjoa ne pyttipannun seurana.

  • Ei lisättyä natriumglutamaattia Ei lisättyä natriumglutamaattia
  • Gluteeniton Gluteeniton
  • Laktoositon Laktoositon
  • Runsasproteiininen Runsasproteiininen