Lämpimät kana-mozzarellaleivät

Lämpimät kana-mozzarellaleivät

icon star
icon star
icon star
icon empty star
icon empty star
Arvostele!

Tässä ovat monien suosikkiainekset broileri, tomaatti ja mozzarella leivän muodossa. Paahda herkullinen tarjottava juhliin tai vain maittava välipala itsellesi. Lisämakua kanaleipiin saat sivelemällä ne kevyesti pestolla.

10 min

3-4 annosta

Valmistusaineet

1 pkt Kariniemen Kananpojan Paistetut sisäfileet 250 g

8 siivua paahtoleipää
2 palloa bufalamozzarellaa
2 tomaattia
1 ruukku tuoretta basilikaa
3 rkl pinjansiemeniä paahdettuna
oliiviöljyä
suolaa ja mustapippuria
1 ruukku rucolaa


Resepti

Leikkaa mozzarella ja tomaatti viipaleiksi ja suikaloi basilika. Laita neljän leivän päälle tomaattia, kananpoikaa, mozzarellaa ja basilikaa. Ripottele päälle vielä pinjansiemeniä ja kaada loraus oliiviöljyä. Laita toinen leipä ainesten päälle ja paina se tiukasti kiinni. Paahda leivät grillissä tai pannulla. Leikkaa valmiit kanaleivät kolmioiksi ja tarjoile ne rucolan kanssa.

  • Ei lisättyä natriumglutamaattia Ei lisättyä natriumglutamaattia
  • Runsasproteiininen Runsasproteiininen