Libanonilainen grillikana
Tällä ohjeella tavoittaa autenttisen shish kebabin makumaailman broilerivartaille. Tämä resepti on kirjasta Kana - kaikki kananpojasta.
4-6 annosta
-
Grilliin
Valmistusaineet
2 pkt Kariniemen Kananpojan Paistileike 600 g
Marinadi:
10 valkosipulinkynttä pilkottuna
0,5 dl oliiviöljyä
yhden sitruunan mehu
2 rkl juustokuminaa
1 rkl korianteria
2 rkl paprikajauhetta
Resepti
Leikkaa kananpojan paistileikkeet vartaisiin hyvin sopiviksi 3 x 3 cm paloiksi. Sekoita kaikki marinadin ainekset ja surauta sauvasekoittimella tahnaksi.
Sekoita marinadi ja kanapalat huolellisesti kulhossa. Peitä ja anna marinoitua muutaman tunnin tai yön yli jääkaapissa.
Anna palojen lämmetä huoneenlämpöisiksi ennen grillaamista. Ujuta lihat vartaisiin ja grillaa kypsiksi 8-10 minuuttia välillä käännellen.
Tarjoa pita-tyylisen leivän, salaatin ja kreikkalaisen jogurtin kera.
-
Gluteeniton
-
Laktoositon