Malesialainen kanarisotto
Tämä aasialainen broileriruoka valmistuu helposti ja nopeasti. Vaihtelua reseptiin saat kauden vihanneksilla, tai maustamalla kana-riisipaistoksen kurkumalla.
3-4 annosta
-
Liedelle
Valmistusaineet
1 pkt Kariniemen Kananpojan Fileesuikale hunaja 450 g
3-4 dl riisiä
1 kesäkurpista
1 sipuli
2 valkosipulin kynttä
4 kananmunaa
½ tl öljyä
2 tl curryjauhetta
suolaa ja mustapippuria
Resepti
Keitä riisi kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaan. Paista fileesuikaleet kypsiksi öljyssä. Lisää kanan joukkoon keitetty riisi, curry ja vihannekset. Kuumenna seos ja sekoita hyvin. Lisää vielä kananmunat ja kypsennä nekin. Mausta lopuksi suolalla ja pippurilla sekä tarkista maku.
-
Ei lisättyä natriumglutamaattia
-
Laktoositon
-
Runsasproteiininen